Áremelést jelentettek be – Jövő héttől, Május 1-től többet kell fizetni ezért minden Magyar háztartásnak!

Áremelést jelentettek be – Jövő héttől, Május 1-től többet kell fizetni ezért minden Magyar háztartásnak!

Áremelést jelentettek be – Jövő héttől, Május 1-től többet kell fizetni ezért minden Magyar háztartásnak! Megemeli vezetékes internet, telefon és televízió szolgáltatásainak árait májustól a 4iG csoporthoz tartozó DIGI Kft. Emelkedik a műholdas televíziószolgáltatás ára is. A cég ugyanakkor hangsúlyozza, hogy az emelés mértéke nem éri el a KSH szerinti inflációt.
Az áremelést bejelentő hétfő délutáni, a Media1-nek megküldött közleményében DIGI azt írja, hogy május 1-jétől 14,9 százalékkal emeli meg az árait, hivatkozva a KSH által mért 17,6 százalékos inflációra.

A DIGI nemcsak az előfizetési díjakat, hanem az ügyfelek által elérhető havidíj kedvezményeket is megemeli, melyek mértéke így május 1-től szintén 14,9 százalékkal növekszik.Nem emelnek akkorát…

Hangsúlyozzák, hogy a díjkorrekció az inflációtól 2,7 százalékponttal elmaradó mértékének és a késleltetett korrekciónak köszönhetően a DIGI árai változnak legkisebb mértékben 2024-ben a legnagyobb piaci szolgáltatók között.

Az áremelés az üzleti és a lakossági ügyfeleket is érinti, ugyanakkor a DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 díjcsomagok tarifáit ez a most bejelentett áremelés nem érinti. (Korábban a mobiltarifák változásáról már tettek egy bejelentést.)
Az árváltozásban érintett előfizetőket a DIGI elektronikus úton és a számlalevél mellékletében február 1-jétől folyamatosan tájékoztatja. A szolgáltató egyébként továbbra is kedvezményeket nyújt az elektronikus számlázásra áttérő, valamint a hűségidőt vállaló ügyfelek számára, melyekről, a társaság honlapján elérhető Általános Szerződési Feltételeket tartalmazó dokumentumból, továbbá a www.digi.hu/kedvezmények oldalon kaphatnak részletes tájékoztatást.

error: Content is protected !!