Ingyen Mobiltelefon és ingyen Mobilnet!!! Június 1-től indul a Digi Mobil Magyarországon!!! Nincs hűségidő és ingyen adnak Mobilt is!!!

Ingyen Mobiltelefon és ingyen Mobilnet!!! Június 1-től indul a Digi Mobil Magyarországon!!! Nincs hűségidő és ingyen adnak Mobilt is!!!

A magyarországi piacon szokatlanul kedvezményes ajánlattal indította el hétfőn régóta várt saját mobilszolgáltatását a vezetékes piacon évek óta menetelő Digi.

A DIGI hétfőn bejelentette, hogy május 27-én, azaz már elindítja mobil telekommunikációs szolgáltatásait a magyarországi piacon, méghozzá saját mobilhálózaton, amelyet a cég az elmúlt négy évben jelentős tervezési, beruházási és kivitelezési folyamatok eredményeként hozott létre. Ezentúl tehát a DIGI kábeltévé, kábelinternet, vezetékes telefon, műholdas televízió mellett mobil hang és adat szolgáltatásokat is nyújt majd.

(A Media1 egyébként már május elején megírta, hogy egy hónapon belül indul a DIGI mobilszolgáltatása, de konkrét nap eddig nem volt ismert.)

Ingyenes próbát kínálnak az év végéig
A DIGI közölte azt is, hogy az év végéig elérhető kedvezményes ajánlatot vezet be, a legalább egy vezetékes vagy műholdas szolgáltatást már igénybe vevő DIGI/Invitel ügyfelek számára. A kedvezményes ajánlat hűségidő vállalása nélkül vehető igénybe, így az ügyfelek szabadon dönthetnek az előfizetés időtartamáról. A kedvezményes ajánlat havidíjat nem tartalmaz, az ügyfelek csak a felhasznált szolgáltatásokért fizetnek.

A mobilszolgáltatásra vonatkozó ajánlat legfontosabb elemei:

Havidíj 0 Ft/hó
Mobil adatforgalom: korlátlan
Hálózaton belüli hívások 0 Ft/perc
Hálózaton belüli SMS 0 Ft/üzenet
Belföldi és EU hívások (minden belföldi vezetékes- és mobilhálózat irányában és minden EU országbeli vezetékes és a legtöbb jelentős mobilhálózat irányában) 5Ft/perc

error: Content is protected !!