Tina csodálatos fogyása, így fogyott le Csemer Valentina 46-kg-ot!

Tina csodálatos fogyása, így fogyott le Csemer Valentina 46-kg-ot!

Tina lapunk megkeresésére megosztotta velünk, hogyan hozta magát formába csupán egy év alatt. Fogyására akkor szánta el magát, amikor visszanézte azokat a képeket amiket férje Zoltán készített róla. Ekkor Tina 92 kg volt, de míg a képekkel nem szembesült addig elfogadta önmagát olyannak amilyen. Hiszen életében ez semmilyen szinten nem korlátozta, jól érezte magát a bőrében.

Így nézett ki Tina fogyása előtt:
„Ez volt az a kép, ami megváltoztatott mindent. Amikor ezt a képet megláttam elszörnyedtem..” – nyilatkozta Tina a Hitelfórumnak.

Legfontosabb hírek

Milyen diétát követtél és mennyit sportoltál?

Kivontam teljesen a cukrot az étrendemből, illetve a kenyeret, cukros üdítőket és a pékárut is száműztem az életemből. Vasárnaponként azonban engedtem magamnak csaló napokat. Ekkor mindig azt ettem, amit csak megkívántam.

Férjed, Zoltán mennyire támogatott a fogyásod során?
Minden téren segítségemre volt. Együtt diétáztunk és edzettünk. Tőle tanultam meg a súlyok helyes használatát az edzőteremben, ahova heti 5-6 alkalommal is lejártunk.

Miben változott meg az életed, és hogyan sikerült tartanod azóta is bomba formádat?

Abban változott meg, hogy végre feljött a hőn áhított S-es méret. Amikben igazán nőiesnek és csinosnak éreztem magam. Jelenlegi formámat igazából annak köszönhetem, hogy a diéta után, már nem tudok akkora adagokat enni.

Az egészséges életmód ma is része a mindennapjaidnak?

Sajnos nem.. Jelenleg rendszertelen az étkezésem, többnyire a reggeli étkezéseim is kimaradnak.

Az aktuális kérdésünk, hogy a dohányzást tényleg beszeretnéd fejezni?
Igen, ma már nem is dohányoztam. Megpróbálom teljesen száműzni az életemből, követve ezzel szüleim példáját akikre nagyon büszke vagyok. Azonban különleges alkalmakkor nem zárom ki hogy dohányozni fogok.

Volt akit esetleg motiváltál a fogyásoddal?

Igen, volt pár nézőnk aki előtt mi voltunk a példák és sikerült is nekik lefogyni. A cigit is azért tettem le, hogy megmutassam az embereknek, hogy nincs lehetetlen. Bárki bármit elérhet amiről álmodik.

Nem szeretnél edzős videókat készíteni, hogy sok olyan követőd motiváld akik túlsúllyal küzdenek?

Igen szeretnék csinálni edzős videókat, hogy segítsek akinek tudok. De én senkit nem tudok lefogyasztani, csak példát szeretnék mutatni azoknak akik nem mernek vagy tudnak edzőterembe lejárni.

„Évek óta bomba formában vagyok”

Nagyon szépen köszönjük Tinának, hogy rendelkezésünkre állt és megosztotta velünk fogyását. Csupán egy év alatt testsúlya felét leadta, ami nagy kitartást igényelt és ezzel szeretne példát mutatni nézőinek. Innen is kíván a Hitelfórum szerkesztősége jó egészséget Tinának és kedves családjának.

Ez is érdekelhet:

Több ezer magyartól megvonják a családi pótlékot – ezeknek a családoknak nem jár a pénz: >>>

error: Content is protected !!