Hoppá! ERRE NEM SZÁMÍTOTTUNK! HÉTFŐTŐL JÖN A FEKETELEVES! Ez GARANTÁLTAN mindenkinek FÁJNI FOG!

300 EZER Ft személyi hitel 5 perc alatt bárlistásoknak is, kattintson!

Hoppá! ERRE NEM SZÁMÍTOTTUNK! HÉTFŐTŐL JÖN A FEKETELEVES! Ez GARANTÁLTAN mindenkinek FÁJNI FOG!

AKI NEM OLTATJA BE MAGÁT AZ ….MEGNÉZEM >>>>

Gyengén vagy közepesen felhős idő várható. Éjszaka az északkeleti tájakon helyenként szitálás, ónos szitálás, néhol gyenge ónos eső is előfordulhat. A délnyugati, déli szelet egyre nagyobb területen kísérik erős, éjféltől az Észak-Dunántúlon időnként viharos széllökések.

A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön általában 7 és 15 fok között valószínű, de északkeleten néhol egy-két fokkal hidegebb is lehet.

A szél a következő napokban tartóssá válik az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint, és az időjárás egyre csapadékosabbá válik – a hétvégén esni fog az eső, utána pedig egyre hidegebb levegő érkezik és helyenként visszatér a havazás is.

AJÁNLÓ:

MEGÉRKEZETT a 2021-es Dávid-naptár! Olyan időjárás vár ránk, amire senki nem számított! MEGNÉZEM >>>

COVID-19: ezzel számoljon, aki túlsúlyos…. MEGNÉZEM >>>>>

Országos előrejelzés: HÉTFŐ

Közepesen felhős idő várható sok magasszintű felhővel, amely napközben átmenetileg meg is vastagszik. Elsősorban az Északi-középhegység térségében és az Észak-Alföldön lehet elszórtan eső, zápor, majd késő este már délnyugaton is eleredhet az eső. A déli, délnyugati szelet sokfelé erős, az Alpokalján és a Kisalföldön viharos széllökések is kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 10 és 15 fok között valószínű, de az Északi-középhegységben csak 3, 8 fok lesz.

Országos előrejelzés: KEDD

Nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, némi napsütés reggel a Tiszántúlon, délután a Nyugat-Dunántúlon lehet. Többfelé várható általában kisebb eső, zápor, érdemibb mennyiségre estétől lehet számítani. A jellemzően déli szél élénk, olykor erős lesz, de a Dunántúl északnyugati részein átmenetileg északnyugatira fordulhat a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 9 fok között alakul, északkeleten lesz a hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 14 fok között valószínű, de az északi megyékben 7, 9 fok is lehet.

Országos előrejelzés: SZERDA

A nap első felében átmenetileg csökken a felhőzet, majd nyugat felől újra beborul az ég. Többfelé várható eső, estefelé a Dunántúlon már havas eső, hó is előfordulhat. A délnyugati, majd az északnyugatira forduló szél is megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 10 fok körül alakul, a Tiszántúlon lesz a melegebb.

error: Content is protected !!