Csok nyugdíjasoknak 2021!!! 45 év felett is jár a csok, milliókat kapnak az idősebbek is Januártól!!!

300 EZER Ft személyi hitel 5 perc alatt bárlistásoknak is, kattintson!

Csok nyugdíjasoknak 2021!!! 45 év felett is jár a csok, milliókat kapnak az idősebbek is Januártól!!!

Januártól 5 milliót kapnak a családok, nem kell visszafizetni soha!!! Sok családnak megjár a pénz >>>

MUTATJUK A RÉSZLETEKET ITT >>>

BOMBAHÍR MAGYARORSZÁGON: RENGETEG CSALÁD, EMBER ÉS SOK NYUGDÍJAS VÁRT ERRE A FANTASZTIKUS BEJELENTÉSRE, A KORMÁNY RENGETEG PÉNZT A CSOKRA:

nyugdíjasok is igényelhetik a csokot : megnézem >>>

45 ÉV FELETT IS JÁR A PÉNZ:

A január elsejétől kifizetett építkezési és telekszámlák áfa-tartalmát ötmillió forintig visszatéríti az állam – jelentette be a családokért felelős tárca nélküli miniszter kedden közösségi oldalán.

Az otthonteremtési programhoz és a családtámogatásokhoz kapcsolódó újabb lehetőségeket ismertetve a miniszter közösségi oldalán közzétett videójában kiemelte: a jövőben a nyugdíjasok is igényelhetik a csokot, ha megfelelnek minden feltételnek és dolgoznak a nyugdíj mellett. Példaként említette azt a helyzetet, ha a nyugdíjas nagyszülők nevelik az unokát, illetve valamelyikük dolgozik mellette.

Hozzátette: bár a csokkal vásárolt ingatlant tíz évig nem lehet eladni, vagy elajándékozni, de a jövőben a szülők átírathatják majd azt a gyermekeik nevére a tízéves elidegenítési tilalom ideje alatt is.

Szintén újdonság, hogy a jelzáloghitel-elengedés több fennálló lakáscélú jelzálogkölcsönre is érvényesíthető lesz.

Így a második gyermek után járó egymillió, valamint a harmadik, vagy további gyermek utáni négymillió forintos elengedési mértéket több kisebb összegű lakáscélú jelzáloghitel közt megosztva is érvényesíthetik a családok – mondta.

Hozzátette: a jelzáloghitel-elengedési lehetőség már az építési hitelekre is vonatkozik.

Novák Katalin reményeit fejezte ki, hogy minél többen tudnak élni a lehetőségekkel, és Magyarországon biztonságos, jó körülmények közt vállalnak, nevelnek gyermeket. TOVÁBBI RÉSZLETEK ITT >>

error: Content is protected !!