VÁSÁRLÁSI IDŐSÁV HOLNAPTÓL: EZEKEN A HELYEKEN ISMÉT BEVEZETTÉK A VÁSÁRLÁSI IDŐKORLÁTOT >>>

300 EZER Ft személyi hitel 5 perc alatt bárlistásoknak is, kattintson!

VÁSÁRLÁSI IDŐSÁV HOLNAPTÓL: EZEKEN A HELYEKEN ISMÉT BEVEZETTÉK A VÁSÁRLÁSI IDŐKORLÁTOT >>>

EZEKBEN A MEGYÉKBEN Visszajön az éjszakai kijárási korlátozás és a vásárlási idősáv! Már megvan a törvényjavaslat! Éjszakai kijárási korlátozás jöhet a koronavírusos fertőzöttek emelkedése miatt ezekben a megyékben :

Egyenlőre külföldön, remélljük itthon nem.

GYORSKÖLCSÖN MÉG MA! BÁRLISTÁSOKNAK IS: KATTINTSON IDE

A koronavírusos fertőzöttek magas száma miatt éjszakai kijárási tilalmat tervez bevezetni a katalán regionális kormány a kiemelt turisztikai jelentőséggel bíró Barcelonában és a térség több más városában is.

A regionális vezetés szerdai közlése szerint az intézkedés éjjeli egy órától reggel hatig lenne hatályban, amennyiben a legfőbb tartományi bíróság is jóváhagyja az elképzelést. Az emberek a korlátozás idején csak nyomós indokkal hagyhatják el otthonaikat. Az intézkedés nem terjedne ki az egész régióra, hanem csak azon 158 városra és településre, ahol nagyon sok fertőzöttet regisztrálnak.

Az intézkedés kifejezetten a fiatalokat célozza, gátat szabva a strandokon, parkokban, illetve köztereken tartott – helyben botellones néven ismert – buliknak. A járvány különösen a 30 évesnél fiatalabbak körében terjed Spanyolországban.

GYORSKÖLCSÖN MÉG MA! BÁRLISTÁSOKNAK IS: KATTINTSON IDE

Katalóniában a 20 és 29 év közötti korosztályban 3385 fertőzött jut százezer főre.A madridi egészségügyi minisztérium szerdán 26 390 új fertőzöttről tett bejelentést az utóbbi 24 órában. Az esetszámok hirtelen emelkedése mögött a koronavírus jóval fertőzőbb, delta variánsának terjedése áll, különösen a be nem oltott fiatalok körében. Spanyolországban már kedden meghaladta a négymilliót a járvány kezdete óta azonosított fertőzöttek száma, a kórban pedig legfrissebb adatok szerint 81 043-an hunytak el – írja MTI.

error: Content is protected !!