ÚJ!!! Koronavírus: 7 új, furcsa tünetet azonosítottak! >>> Nagyon nehezen észrevehető, de mostantól nagyon kell rá figyelned! >>>>

ÚJ!!! Koronavírus: 7 új, furcsa tünetet azonosítottak! >>>

Nagyon nehezen észrevehető, de mostantól nagyon kell rá figyelned! >>>>

Újabb Covid-19 fertőzésre utaló tüneteket azonosítottak, olyanokat, amikről eddig még csak nem is hallottunk.

repedezett, száraz ajkak,
fülzúgás (tinnitus),
afta, nyelvfájdalom,
herpesz,
véletlenszerű szagok, melyeket valójában nem érezni,
a látómezőben lebegő foltok,
ájulás, kollapszus (syncope)
Mivel a felsorolt koronavírus tünetek ritkák, nem szerepelnek az amerikai járványügyi központ hivatalos listájában, de ha a többi tünettel együtt – például köhögés, ízvesztés, láz, végtagfájdalom – észleljük a fentieket, Covid-19 fertőzésre gyanakodhatunk.-írta meg a hazipatika.com.

Folyamatosan vizsgálják a védelmi intézkedések hatékonyságát, és azt, hogy szükség van-e további korlátozásokra – mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs csütörtöki online sajtótájékoztatóján.

Müller Cecília közölte: a november 11-én bevezetett intézkedések eredménye két hét elteltével lesz látható.
Az országos tisztifőorvos hozzátette: az Egészségügyi Világszervezet (WHO) legújabb kutatása szerint ha az emberek 95 százaléka viselné a maszkot, “akkor nagy valószínűséggel nem lenne szükség további intézkedésekre”.
Kitért arra is: megjelent a kormányrendelet a napokban induló célzott, csoportos gyorstesztelésekről. A szociális, egészségügyi, nevelési és oktatási intézményekben dolgozók szűrése jelentős logisztikai szervezést igényel, de a rendszer felkészült rá – mondta.

error: Content is protected !!