Nyugdíjasok figyelem – Hatalmas nyugdíjas akciót jelentettek be, óriási kedvezmény sok mindenre!

Nyugdíjasok figyelem – Hatalmas nyugdíjas akciót jelentettek be, óriási kedvezmény sok mindenre!

Nyugdíjasok figyelem – Hatalmas nyugdíjas akciót jelentettek be, óriási kedvezmény sok mindenre! Extra kedvezmények keretében a 65 év feletti vásárlók a friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz. Valamint a hűtött húskészítményekhez 10 százalékkal olcsóbban juthatnak hozzá.

( Friss hírek )Folytatja idén árcsökkentési programját a Lidl.  A most meghirdetett program keretében a vállalat külön gondolt a 65 év felettiekre is. Akiknek extra kedvezményeket nyújtott számos termékre: friss zöldségeket és gyümölcsöket, valamint hűtött húskészítményeket kínál számukra akciósan február 15-21. között.

Immár több mint egy éve szisztematikusan azon dolgozunk, hogy minél jobb árakkal, valamint minél több és nagyobb mértékű kedvezményekkel járuljunk hozzá az infláció letöréséhez és vásárlóink kiadásainak mérsékléséhez. A magyar lakosság ötöde 65 év feletti, és célunk, hogy könnyebben elérhetővé váljanak számukra a szervezet számára oly fontos friss zöldségek és gyümölcsök, valamint a kiegyensúlyozott táplálkozásba beilleszthető hűtött húskészítmények. Az extra kedvezmények igénybevételével ráadásul tovább tudják csökkenteni az élelmiszerre fordítható kiadásaikat, ami további könnyebbséget jelenthet számukra” – emelte ki Tőzsér Judit a vállalat kommunikációs vezetője.A 65 éves, illetve idősebb vásárlóiknak az extra kedvezmények felhasználásához be kell mutatniuk fényképes igazolványukat a pénztárnál. Az extra kedvezmények azonos termékek esetében egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 kilogramm/csomag/darab megvásárlására vehető igénybe, ami más kedvezménnyel nem vonható össze. Az akció időtartama 2024. február 15-21. A kedvezmények az önkiszolgáló kasszáknál nem érvényesíthetőek.

error: Content is protected !!