Minikölcsön – kis összegű hitel jövedelemigazolás nélkül

Minikölcsön – kis összegű hitel jövedelemigazolás nélkül

A „MiniKölcsön 9,9%-os THM” promócióra vonatkozó reprezentatív példák:

1. 100.000 Ft összegű kölcsön igénylése esetén 45 napos futamidőre

Ügyleti Kamat összege: 1.171,- Ft 

Ügyleti Kamat mértéke: Évi 9,5%, rögzített hitelkamat

THM: 9,9%

Futamidő: 45 nap

A hitel teljes díja (amely magában foglalja a felszámított ügyleti kamatot): 1.171,- Ft

Teljes visszafizetendő összeg (egy összegben): 101.171,- Ft

2. 100.000 Ft összegű kölcsön igénylése esetén 45 napos futamidőre, Expressz szolgáltatás igénybevételével

Ügyleti Kamat összege: 1.171,- Ft 

Ügyleti Kamat mértéke: Évi 9,5 %, rögzített hitelkamat

THM: 9,9 %

Futamidő: 45 nap

Expressz Szolgáltatás díja (Opcionális): 24.991,- Ft

A hitel teljes díja (amely magában foglalja a felszámított ügyleti kamatot, és opcionálisan választható Expressz díjat): 26.162 ,- Ft

Teljes visszafizetendő összeg (egy összegben): 126.162,- Ft

Minden feltüntetett THM és reprezentatív példa vonatkozásában: a teljes hiteldíjmutató egyösszegű folyósítás alapján kerül kiszámításra. A THM kalkulációja meghirdetéskor hatályos kondíciós listában szereplő feltételek szerint és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. Jelen tájékoztatás nem minősül a Ptk. 6:64.§-a szerinti ajánlatnak, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A tájékoztatás nem teljes körű, ezért a termékek és szolgáltatások részleteiről, illetve további részletes információkért kérjük, tájékozódjon honlapunkon közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból, Általános Szerződési Feltételekben és Hirdetményekből. A MikroCredit Zrt. a kölcsönbírálat jogát fenntartja. Az akár 1 órás hitelbírálathoz Expressz Megbízási Szerződés megkötése szükséges külön díj ellenében.

A MiniKölcsön a MikroCredit Zrt. márkaneve, melynek fő terméke az online nyújtott hitelek. 2017-ben a MikroCredit Zrt. egy teljesen új és innovatív megoldással állt elő a gyors és kis összegű kölcsönök piacán. Az innováció lényege, hogy a kölcsön a lehető legrövidebb idő alatt online igényelhető és hozzáférhető az Expressz Szolgáltatásnak köszönhetően. Az ügyfeleknek azonban lehetőségük van Standard módon is igényelni, ha nem tartják szükségesnek az Expressz Szolgáltatást.  Bármely lehetőséget is válassza a kölcsönigénylő, a hét bármely napján 0-24 órában lehetősége van a kölcsönigénylés benyújtására. A kölcsönök elbírálására a cég nyitvatartási idejében kerül sor.  Egyszerű igénylés, gyors elbírálás, kényelmes szolgáltatás – ezt nyújtjuk ügyfeleink számára.

A MiniKölcsön mértéke 25.000 forinttól 150.000 forintig terjed, a futamidő pedig 30, 35, 40 és 45 nap lehet. Valamennyi ügyfelünknek meg kell felelnie a következő feltételeknek: 18. életévét betöltötte, rendelkezik legalább 3 hónapos munkaviszonnyal, érvényes magyarországi lakcímmel, Magyaroroszágon vezetett bankszámlával és érvényes személyazonosító okmánnyal. Az „MiniKölcsön 9,9%-os THM” promóciós időszak alatt az éves ügyleti kamat mértéke 9,5 %, mely napi szinten kerül felszámításra, továbba a THM mértéke 9,9%. A MiniKölcsönnél nincsenek rejtett díjak, az összeg és futamidő kiválasztásakor valamennyi fizetendő és opcionálisan választható szolgáltatás esetén felszámítandó díj feltüntetésre kerül. A MikroCredit Zrt. fenntartja a jogot, hogy amennyiben az ügyfél hozzájárul, ellenőrizze adatait a KHR-ben (Központi Hitelinformációs Rendszer). Amennyiben az ügyfél időben visszafizeti tartozását, úgy a következő alkalommal magasabb összeget is igényelhet. A futamidő lejárta után késedelmi díjat és kamatot számolunk fel. Amennyiben az ügyfél nem szeretné visszafizetni a futamidő lejártával tartozását, lehetősége van tetszőleges alkalommal meghosszabbítani futamidejét.

error: Content is protected !!