Megérkezett a következő bejelentés az év végi boltzárról – Bővül a lista!

Megérkezett a következő bejelentés az év végi boltzárról – Bővül a lista!

Újabb üzlet döntött a karácsonyi boltzár mellett, ők sem nyitnak ki december 24-én. A Lidl és a Rossmann üzletek után már ők is.

( Friss hírek )

December 24-én zárva tartja minden hazai áruházát Mountex. A vállalatnál belső felmérést készített az ügyben, és a dolgozók véleményét helyezték előnybe. Emellett Black Friday napján, azaz november 24-én is zárva tartanak, így tiltakozva a vásárlási láz ellen.

Munkatársainak megkérdezése alapján az outdoor ruházatot és kiegészítőket forgalmazó hazai kereskedelmi vállalat, a Mountex úgy döntött, december 24-én zárva tartja minden hazai áruházát – közölte az áruházlánc.

A karácsonyi nyitvatartásról belső közvélemény-kutatást tartottunk, és a demokratikus döntés alapján idén december 24-én nem nyitjuk ki áruházainkat, hogy a Szenteste egész napját minden kollégánk a szerettei körében tölthesse

– nyilatkozta Sárközy Mihály, a cég ügyvezetője. December 24. mellett a Mountex üzletei Black Friday napján, azaz november 24-én is zárva tartanak, a bolthálózat ugyanis negyedik éve ezzel tiltakozik a rengeteg pazarlással és környezetszennyezéssel járó vásárlási láz ellen.
error: Content is protected !!