KARÁCSONYRA JÖHET A MEGLEPETÉS: 13.IK HAVI CSALÁDI PÓTLÉK >>>

300 EZER Ft személyi hitel 5 perc alatt bárlistásoknak is, kattintson!

KARÁCSONYRA JÖHET A MEGLEPETÉS: 13.IK HAVI CSALÁDI PÓTLÉK >>>

Az MSZP 13. havi családi pótlékot kér  idén KARÁCSONYRA>>>

Ők kaphatják meg:

Az MSZP azt kéri a kormánytól, hogy az iskolakezdéshez plusz egyhavi családi pótlékot fizessen ki minden gyermekes családnak. Korózs Lajos, a népjóléti bizottság MSZP-s elnöke a Facebookon online közvetített sajtótájékoztatóján azt mondta, nincs késő, hogy a kormány utaljon egy 13. havi családi pótlékot ÉV VÉGÉRE A CSALÁDOKNAK.

>>> idézte az MTI az ellenzéki politikust. Korózs kitért arra, hogy jelenleg az alsó három jövedelmi tizedben élő családok nevelik a gyerekek felét, náluk van legnagyobb szükség a kormányzati támogatásra. Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy tavaly részben megadóztattak bizonyos juttatásokat, részben eltöröltek számos cafeteria-elemet, így a munkaadóknak nem éri meg ilyen támogatást nyújtani a családoknak.

Magyarországon minden negyedik-ötödik gyermek szükséget szenved, vagy nincs megfelelő támogató környezete, lakhatása, vagy az életkorának nem megfelelő a táplálkozása, ami elfogadhatatlan. A politikus emlékeztetett rá, hogy a koronavírus-járvány második hullámának küszöbén terhet jelent a családoknak a digitális oktatáshoz való hozzáférés biztosítása is gyermekeiknek.

error: Content is protected !!