Gázzal fűtők figyelem! Hatalmas változás jön a rezsiszámláknál ami mindenkit érint!

Gázzal fűtők figyelem! Hatalmas változás jön a rezsiszámláknál ami mindenkit érint!

Gázzal fűtők figyelem! Hatalmas változás jön a rezsiszámláknál ami mindenkit érint! Az MVM energiaszolgáltató cég júniustól nem küld részszámlákat az ügyfeleinek, ha a havi elszámolás nem éri el a bruttó 1836 forintot (nettó 1446 forint).

Az ilyen esetekben az ügyfeleknek a következő hónappal együtt kell majd megfizetniük a fogyasztásukat.Fontos megjegyezni, hogy az MVM továbbra is mindig kiküldi az elszámolószámlákat a diktálás vagy a mérő éves leolvasása után, függetlenül attól, hogy az összeg eléri-e a részszámla küszöbértéket vagy sem.

Egész pontosan nem küldenek részszámlát, amennyiben az elszámolása nem éri el a bruttó 1836 forintot (nettó 1446 forint). Amennyiben a havi elszámolás nem éri el ezt az összeget, akkor a következő hónappal együtt kell befizetni.
Hozzáteszik, összeghatártól függetlenül mindig küldik az elszámolószámlákat a diktálás vagy a mérő éves leolvasása után.

Lantos Csaba energiaügyi miniszter már korábban kijelentette, ebben az évben nem emelkedik se az áram, se a gáz, se a távhő rezsicsökkentett lakossági ára, a rendszerhasználati díjhoz sem nyúlnak hozzá.

error: Content is protected !!