BEJELENTETTÉK: a beoltottak egy oltási digitális útlevelet kapnak!!! AKI NEM LESZ BEOLTVA AZ NEM MEHET SOK HELYRE >>>

BEJELENTETTÉK: a beoltottak egy oltási digitális útlevelet kapnak!!! AKI NEM LESZ BEOLTVA AZ NEM MEHET SOK HELYRE >>>

Orbán Viktor: „A csata döntő fázisába léptünk” – Bejelentés védettséget igazoló útlevélről és a tömeges oltásról – részletek itt.

Az még egyelőre képlékeny, mikor kezdődik meg a tömeges oltás, de az első adag oltóanyag három nap múlva érkezhet meg hazánkba.

HA BE AKAROD MAGAD OLTANI >>>

Azt még nem tudni, hogy a tömeges oltás pontosan mikor és milyen vakcinával kezdődik meg. A miniszterelnök elmondta, ez az EU által lefolytatott engedélyeztetési eljárásoktól, illetve a magyar hatóságok engedélyeztetési eljárásaitól függ. Hangsúlyozta, hogy a tömeges oltás önkéntes és ingyenes lesz.

Orbán kitért arra is, hogy a fertőzésen átesettek és a beoltottak egy oltási digitális útlevelet kaphatnak, ami vírussal szembeni védettségüket hivatott igazolni – ennek első verzióját a Belügyminisztérium fejlesztette ki, amit az operatív törzs ülésén már be is mutattak.

A miniszterelnök azzal zárta bejelentkezését, hogy felhívja a figyelmet: az ünnepek alatt is vigyázzunk egymásra. Szerinte ha összefogunk, vissza lehet szorítani a vírus terjedését úgy, ahogy az egyszer már sikerült. Aki nem oltja be magát az helyén marad, mint mama a videóba…

error: Content is protected !!