65 éves vagyok, 14 kilót fogytam, megszabadultam az ödémától, és az ízületi fájdalmaktól! Ezt ittam, mutatom:

65 éves vagyok, 14 kilót fogytam, megszabadultam az ödémától, és az ízületi fájdalmaktól! Ezt ittam, mutatom:

65 éves vagyok, 14 kilót fogytam, megszabadultam az ödémától, és az ízületi fájdalmaktól! Ezt ittam, mutatom: Igyál citromos vizet gyógyszer helyett, ha ezek közül bármelyik problémád van!

Osszátok meg >>>
Nem kérdés, hogy eltekintve a tiszta víztől, a citromos víz, az egyik legkedvezőbb természetes ital, amely szabályozza a szervezet megfelelő működését. Az egy dolog, hogy a citromos víz tele van antioxidánsokkal, fehérjével, B és C vitaminnal, foszforral, illóolajokkal, káliummmal, flavonoidokkal, és a szénhidrátokkal, de azt is elmondhatjuk, hogy az immunrendszernek ez az ital kedvez leginkább, mert erős antibakteriális és antivirális tulajdonságokkal rendelkezik. A citromos víz tehát a tápanyagoknak igazi tárháza.Hogy a legtöbb hasznot élvezhessük ki, amit a citromos víz biztosít, akkor fogyasztjuk helyesen, ha mindjárt ébredés után, reggel isszuk, rendszeresen.  Ez megtisztítja a testet a méreganyagoktól, javítja az emésztést, elősegíti az egészséges fogyást, megfékezi az étvágyat és az egészségtelen sóvárgást, és visszaállítja a lúgos környezetet a szervezetben.Ha az alábbi bajok bármelyikétől szenvedsz citromot vizet fogyassz, és gyorsan természetes módon megoldhatod a bajt.Ebben a 4 egészségügyi problémában a citromos víz reggelente a legjobb hatású. 

  • Gyulladás

 

A savasság az elsődleges oka a gyulladásnak a szövetekben. A citrom gyulladásgátló tulajdonságai ellensúlyozzák a savasságot.


  • Cukor és epe

Epehólyag kövek okozta fájdalom is jelentősen csökkenthető citromos  vízzel, étkezés közben. Cukorbetegeknek is ajánlott.

 

  • Immunrendszer

 

A citromos víz serkenti a nyirokrendszer működését, amely az immunrendszerrel működik.  • Influenza és megfázás

 

A citrom erősíti az immunrendszert, és számos antivirális és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik a magas C-vitamin tartalma, ami miatt a legjobb orvosság influenza és a megfázás esetén.

error: Content is protected !!