ORBÁN VIKTOR ELSŐ 2021-ES INTERJÚJA, BEJELENTETTE A LEGÚJABB INTÉZKEDÉSEKET ÉS SZIGORÍTÁSOKAT JANUÁR 11-TŐL!!!

300 EZER Ft személyi hitel 5 perc alatt bárlistásoknak is, kattintson!

ORBÁN VIKTOR ELSŐ 2021-ES INTERJÚJA, BEJELENTETTE A LEGÚJABB INTÉZKEDÉSEKET ÉS SZIGORÍTÁSOKAT JANUÁR 11-TŐL!!!

Orbán Viktor pár perce bejelentette a 2021-es ÉV LEGROSSZABB hírét! EZT az ÚJABB tiltást hozza idén a koronavírus Magyarországra:

Első interjúját adta Orbán Viktor vasárnap, a Kossuth Rádióban. A Vasárnapi Újság című műsorban az oltási tervről is beszélt a miniszterelnök. Orbán Viktor: 2021 év eleje nyomorúságosnak tűnhet, újabb fertőzési hullám indulhat:

Január 11-én jelenthetik be az újabb szigorításokat.
Mint ismert, a Nemzeti Népegészségügyi Hatóság közzétette azt a tervet, ahogy ők képzelik a magyarok tömeges, koronavírus elleni beoltását. Ebben nem szerepelnek a 18 év alattiak, és az sem tiszta, hol helyezkednek el azok, akik regisztráltak az oltásra a kormányzati vakcinainfo oldalon. Orbán Viktor az oltással kapcsolatban vasárnap reggel azt mondta a rádióban, hogy Magyarország technikailag készen áll a koronavírus elleni oltások tömeges és gyors beadására, amennyiben nagy mennyiségben érkezne vakcina az országba. A kormányfő hangsúlyozta, jelenleg 35 ezer ember beoltására alkalmas vakcina áll rendelkezésre, amelyet a kormány oltási terve alapján az orvosok és más, az egészségügyben dolgozók kapnak meg elsőként. Kiemelte, amennyiben hirtelen több millió vakcina állna rendelkezésre, akkor azok beadása a több mint tízezer választási helyszínen történhetne meg, az állampolgároknak tehát oda kellene menniük, ahol szavazni szoktak.

AJÁNLÓ:

Németh Szilárd: “Elő a hólapátokkal! Kiadós havazás érkezik, az ország Ezen része hamarosan fehérbe borul!” EZEKBEN AZ ORSZÁGRÉSZEKBEN LESZ HÓESÉS: MEGNÉZEM >>

Orbán Viktor megjegyezte ugyanakkor, mostani tudásuk szerint nem várható rövid időn belül több millió vakcina, mivel jelenleg a gyártók sem tudnak megbízható szállítási mennyiségeket és időpontokat mondani. Magyarországon a kínai és az orosz oltóanyaggal is foglalkoznak, a miniszterelnök szerint az orosz oltóanyag jó, csak kevés van belőle, a kínaiból több van, és a magyar szakembereknek kell döntést hozniuk arról, hogy elfogadjuk-e a kínai vakcinát. Azzal kapcsolatban, hogy mennyi vakcina várható még, Orbán Viktor nem sok biztatót mondott. Úgy fogalmazott: “Ha sok van, sokat oltunk, ha kevés érkezik, keveset oltunk, de féket kell szabjunk a fantáziánknak, hogy mi lenne jó.” Mit hoz 2021? A kormányfő úgy fogalmazott, “nagy idők kapujában állunk”, és az új évtizednek már az első éve is fantasztikus lehet, még akkor is, ha az első pár hónapja “nyomorúságosnak” tűnik is majd a korlátozások miatt.

Így változik a családi pótlék 2021-ben >>> Megnézem:

error: Content is protected !!