Nemzeti konzultáció 2021 – A Nemzeti konzultáció kérdései 2021-ben a Koronavírussal kapcsolatban!

300 EZER Ft személyi hitel 5 perc alatt bárlistásoknak is, kattintson!

Nemzeti konzultáció 2021 – A Nemzeti konzultáció kérdései 2021-ben a Koronavírussal kapcsolatban!

RENDKÍVÜLI HÍR: BOMBA ROBBANT A LIDLBEN, 1 PERCE ÉRKEZETT >>>

Az újraindításról szóló, napokon belül induló konzultáció kérdéseit ismertette a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán a Facebook-oldalán.

Friss: a fő témák között szerepel, hogy a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozó intézkedéseket fokozatosan, lépésről lépésre vagy a járvány végén egy lépésben kell-e feloldani.

Arról is kérdezik az embereket, hogy akinek van védettségi igazolványa kapjon-e felmentést egyes intézkedések alól, valamint egyetértenek-e azzal, hogy a járvány elmúltáig csak azok a külföldiek léphessenek be Magyarország területére, akiket beoltottak vagy akiknek védettségi igazolványa van – tudatta.

Elmondta: egy kérdés az este 8 óra utáni kijárási tilalmat is érinti, több pedig az éttermek, szállodák, sportlétesítmények újranyitásával foglalkozik. Ennek a lehetősége a járványügyi helyzettől függ, de szeretnék tudni, mennyien támogatják az újranyitást a biztonsági szabályok betartása mellett – tette hozzá.

Az államtitkár szerint erősítheti a járvány elleni összefogást, ha egyetértési pontok jönnek létre ezekben a kérdésekben.

Minden vélemény számít – mondta Dömötör Csaba, aki ezért mindenkit arra biztatott, hogy vegyen részt a konzultációban.

 

error: Content is protected !!