MAI NAPTÓL EZ MINDEN MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRNAK KÖTELEZŐ ,AKKOR IS HA NEM AKAROD ! Alig 1 órája KÖZÖLTÉK >>>>

300 EZER Ft személyi hitel 5 perc alatt bárlistásoknak is, kattintson!

Ennyi lesz a büntetés, ha valaki védettségi igazolvány nélkül ül be moziba vagy egy étterembe.

NYERJ MOST 100 EZER FORINTOS BANKKÁRTYÁT!!! INGYENES REGISZTRÁCIÓ ITT

Komoly büntetésre számíthat az a hely, amelyik úgy dönt: nem veszi komolyan a védettségi igazolványok ellenőrzését.Mint arról korábban beszámoltunk, a négymillió oltott elérése után újabb jelentős enyhítések kerülnek bevezetésre – ugyanakkor ezek többsége védettségi igazolványhoz kötődik majd.

Ugyanakkor többekben felmerült a kérdés: mi történik akkor, ha valaki védettségi igazolvány nélkül vesz igénybe olyan előnyt – például szállodát vagy étterem belső terét – amely csak oltottaknak engedélyezett?

Ez a plasztikkártya rendkívüli jelentőségű lesz az elkövetkező hónapokban – Bizony ekkor igen komoly büntetéssel kell számolni.
NYERJ MOST 100 EZER FORINTOS BANKKÁRTYÁT!!! INGYENES REGISZTRÁCIÓ ITT

A védettséget a védettségi igazolvány bemutatásával kell igazolni. A kártyát a helyiség üzemeltetője vagy a szolgáltatás nyújtója ellenőrzi.

AKI NEM ELLENŐRZI A VÉDETTSÉGET, 100 EZER FORINTTÓL 1 MILLIÓ FORINTIG TERJEDŐ BÍRSÁGGAL SÚJTHATÓ, DE EGY ÉVRE BE IS ZÁRATHATJÁK A HELYET

– írja a Ripost.

Újranyitás – Gulyás Gergely: holnap meglehet a 4 millió beoltott és jöhetnek a lazítások

A kormány szerdai ülésének döntéseiről a mai Kormányinfón ad tájékoztatást Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra. A legfontosabb kérdés most az, mikorra lesz meg a 4 millió beoltott, amikor nyithatnak többek között a szállodák, az éttermek belső terei, a mozik és az uszodák is a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára. Az újranyitás következő lépéséről, a járvány aktuális helyzetéről és az oltásokról is részletes tájékoztatás várható a Kormányinfón. Kövesse nálunk, cikkünk frissül

error: Content is protected !!