MA ÉJFÉLTŐL ÚJ szabály lépett ÉLETBE Magyarországon a koronavírus miatt! Teljes csendben, amíg aludtál 1 fontos szabály VÁLTOZOTT MEG! >>>

300 EZER Ft személyi hitel 5 perc alatt bárlistásoknak is, kattintson!

MA ÉJFÉLTŐL ÚJ szabály lépett ÉLETBE Magyarországon a koronavírus miatt!

Teljes csendben, amíg aludtál 1 fontos szabály VÁLTOZOTT MEG! >>>

A kormány döntése értelmében kedd éjféltől Magyarország nemzetközi légikikötői ismételten fogadhatnak az Egyesült Királyság területéről induló, személyforgalmi menetrend szerinti, illetve nem menetrendszerű polgári légi járműveket – közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese.

Kiss Róbert alezredes az operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján azt mondta: az Egyesült Királyság területéről induló polgári légijárművek leszállási tilalmának fenntartása – amelyről kormányrendelet intézkedett – már nem indokolt.

AJÁNLÓ:

DÖNTÉS A magyarországi KIJÁRÁSI TILALOMRÓL! MEGNÉZEM >>>

Mennyivel nőhet a minimálbér? Erős jelzés érkezett a Pénzügyminisztériumból! Pontosan ekkora ÖSSZEGRE UGRIK A MINIMÁLBÉR 2021. január 1-től? MEGNÉZEM >>>

A beutazási korlátozásokról szóló kormányrendelet továbbra is hatályban van, a Magyarország területére személyforgalomban érkező magyar állampolgár a jogszabály által előírt karaténkötelezettség alapján továbbra is hatósági házi karanténba kerül – emelte ki.
Kiss Róbert elmondta, a védelmi intézkedések második üteméről szóló kormányrendelet szerinti korlátozó intézkedések – a maszkviselési kötelezettség, az üzletekre és a rendezvénytartásokra vonatkozó korlátozások, a kijárási tilalom és a közterületi magatartási szabályok – továbbra is hatályban vannak. Módosításukról, illetve feloldásukról a kormány hamarosan döntést hoz – közölte.

error: Content is protected !!