ITT A NAGY HÍR! Vadonatúj PÉNZTÁMOGATÁS JÖN MAGYARORSZÁGON! AUGUSZTUS 1-től már igényelhető is! ÍME A RÉSZLETEK :

300 EZER Ft személyi hitel 5 perc alatt bárlistásoknak is, kattintson!

ITT A NAGY HÍR! Vadonatúj PÉNZTÁMOGATÁS JÖN MAGYARORSZÁGON! AUGUSZTUS 1-től már igényelhető is!

ÍME A RÉSZLETEK :

Az 1-es típusú cukorbetegséggel élők helyzetét könnyítő, valamint a bölcsődék létesítését egyszerűsítő döntéseket is hozott hétfői ülésén a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter, az operatív törzs vezetője Budapesten sajtótájékoztatón.

GYORSKÖLCSÖN MÉG MA! BÁRLISTÁSOKNAK IS: KATTINTSON IDE

Novák Katalin elmondta, az 1-es típusú cukorbetegséggel élőknek állami támogatással elérhető lesz egy új típusú inzulinpumpa augusztus 1-jétől. A pumpa automatikusan adagolja az inzulint, amikor megemelkedik a vércukorszint – magyarázta az MTI szerint.

A miniszter kitért arra: a bölcsődéket érintő döntéseknél az a cél, hogy csökkentsék az adminisztratív akadályokat és ezek az intézmények hamarabb elkezdhessék a működésüket.

A kulturális élet területén hozott döntésekről Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója számolt be. Közölte, hogy mintegy 2 milliárd forintot osztanak ki nyílt pályázaton a magyar könnyűzenei élet szereplőinek és csaknem egymilliárd forint jut a könyvkultúrának.

error: Content is protected !!