Fontos bejelentést tett az MVM Next: minden ügyfelet érint, és kötelező Júniusig megtenni!

Fontos bejelentést tett az MVM Next: minden ügyfelet érint, és kötelező Júniusig megtenni!

Fontos bejelentést tett az MVM Next: minden ügyfelet érint, és kötelező Júniusig megtenni!

Friss híreink

Fontos bejelentést tett az MVM Next: minden ügyfelet érint, és kötelező! 2024 első félévében adategyeztetést fog végezni az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt, ennek érdekében telefonon, online, valamint személyesen is felkeresi majd ügyfeleit.

Az adategyeztetés keretein belül az MVM Next az ügyfél hivatalos okmányaiban szereplő személyes adatokat és elérhetőségeket (például név, lakcím, születési hely és idő, anya neve, telefonszám, e-mail-cím) ellenőrzi és javítja ki. Az ellenőrzéshez személyi igazolványra, lakcímkártyára illetve villany- vagy gázszámlára van szükség.E-mailben is felkeresi ügyfeleit az adategyeztetés céljából, az e-mailek minden esetben az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-től érkeznek, kizárólagosan a noreply@mvmnext.hu címről.

Az adategyeztetés segít a hatékony és gyors ügyintézésben az MVM Next online ügyfélszolgálatán, mobilapplikációjában, valamint személyesen és telefonon is. Budapesten és Pest megyében személyesen az MVM Next szerződött partnerénél, az EX-ID Zrt.-nél is elvégezhető az adategyeztetés – olvasható a közleményben.

Az MVM Next további segítséget nyújt az ügyfeleknek az adategyeztetéshez online felületén, ahol könnyedén és gyorsan kezdeményezhető adataik megerősítése vagy pontosítása.További információkért és az adategyeztetés lehetőségéért látogasson el a mvmnext.hu/adategyeztetes weboldalra. Az MVM arra kéri ügyfeleit, segítsék a társaság munkatársait az adategyeztetésben, hogy a jövőben még gördülékenyebb legyen az ügyintézés.

MVM

error: Content is protected !!