Emlékszik még Loca Pantera-ra? Subiné Szajkó Tímeára? Felnőttfilmes karrierbe kezdett, ezt nézd:

Emlékszik még Loca Pantera-ra? Subiné Szajkó Tímeára? Felnőttfilmes karrierbe kezdett, ezt nézd:

Emlékezetes pillanat volt, amikor Loca Pantera egy jól irányzott dobással Dallos Bogi felé hajította a mikrofont, de mi történt az énekesnő jelölttel évek alatt? Utánajártunk.
Loca Pantera, polgári nevén Subiné Szajkó Tímea az X-Faktor 2019-es szériájában tűnt fel, ahol meg akarta villogtatni énekesi kompetenciáit. Loca sokáig a mulatós világában jeleskedett, majd nem sokkal a tehetségkutatóba történő jelentkezése előtt áttért a reggaeton stílusra. A nem túl visszafogott megjelenésével és stílusával rögtön felhívta magára a figyelmet, majd miután a mentorok nem voltak elragadtatva a zenés táncos produkciójától, megtörtént az, amire senki sem számított. Elkezdte dobálni a mikrofont.


Ekkor szaladt ki Gáspár Laci száján is a ma már szállóigévé vált mondat:

Menjé' csaje haza magadnak!

Így zajlott tehát Loca Pantera X-Faktoros válogatója, de megnéztük, mivel foglalkozik, mit csinál mostanában.
Azóta YouTube csatornát indított és közben pénzért árulta a gyönyört a híres rossz…..lányos oldalon Székesfehérváron, Dzsenifer néven és most sem rendes munkát kerestek a naplopó párjával aki  sose dolgozott és a gyerekeikkel sem igen foglalkoznak hanem az OnlyFans-on „hirdetik az igét” tehát nincs új a nap alatt, a munka nekik is büdös mint például Varga Írének, ami ugyan az a szint.

error: Content is protected !!