BEJELENTETTÉK A SZIGORÍTÁSOKAT: JANUÁR 11-TŐL EZEK LÉPNEK ÉLETBE >>>

300 EZER Ft személyi hitel 5 perc alatt bárlistásoknak is, kattintson!

BEJELENTETTÉK A SZIGORÍTÁSOKAT: JANUÁR 11-TŐL EZEK LÉPNEK ÉLETBE >>>

VÁRATLAN FORDULAT! Nagyon durva szigorítások lépnek életbe! Tovább szűkítik a magánszférát, és korlátozzák a szabad mozgást a Covid-járvány miatt!

ORBÁN VIKTOR MAI FRISS BEJELENTÉSEI: MEGNÉZEM 2021.01.07 CSÜTÖRTÖK >>>>

MAGYARORSZÁGON TOVÁBBI SZIGORÍTÁSOK LÉPNEK ÉLETBE AZ ISKOLÁKBAN >>>> MEGNÉZEM

Németországban nem csak meghosszabbítják az eddigi lezárásokat, hanem tovább szűkítik a magánszférát, és korlátozzák a szabad mozgást a Covid-járvány miatt. Egyes szakértők szerint a lépések indokoltak, mások viszont úgy vélik, hogy a kormány túlfeszíti a húrt, ráadásul bizonytalan tudás alapján döntött. A személyes kapcsolattartást a minimálisra szorítják: mindenki (illetve minden háztartás) maximum egy, nem vele élő személlyel találkozhat.

A korlátozás nem csak a nyilvános terekre, hanem a magánlakásokra is érvényes, legalábbis Északrajna-Vesztfáliában biztosan (a szabályozások részletei tartományonként eltérhetnek).

BOMBAHÍR: MARAD AZ ONLINE TÁVOKTATÁS >>>> MEGNÉZEM >>>>>

A koronavírus-járvány elleni védekezés új szakaszához érkezett azzal, hogy megérkezett a vakcina Magyarországra és december 26-tól zajlik az egészségügyi dolgozók oltása. Eddig három szállítmány Pfizer-vakcina érkezett, amely összesen 79 ezer egészségügyi dolgozó oltását teszi lehetővé. A vakcinákat 25 kórházi oltópontra szállították ki: több budapesti kórház mellett Győrbe, Kecskemétre, Szolnokra, Tatabányára, Kaposvárra, Pécsre, Miskolcra, Szegedre, Székesfehérvárra, Debrecenbe, Balassagyarmatra, Szombathelyre, Veszprémbe, Nyíregyházára, Egerre, Békéscsabára, Szekszárdra, és Zalaegerszegre.

Az egészségügyi dolgozók jelentkezhetnek az oltópontokon időpontért. Kórházi oltópontok elérhetősége: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/korhazi-oltopontok-elerhetosege-egeszsegugyi-dolgozok-szamara

Kórházi oltópontok elérhetősége (egészségügyi dolgozók számára)

koronavirus.gov.hu

Már 21 kórházi oltóponton zajlik az egészségügyi dolgozók beoltása. Jövő héttől pedig már összesen 25 kórházi oltópont áll munkába. Az oltópontokon közvetlenül is be tudnak jelentkezni az egészségügyi dolgozók a koronavírus elleni védőoltásra.

Az egészségügyi dolgozók körébe az alábbi személyek tartoznak. Minden egészségügyi tevékenységet végző természetes személy, aki egészségügyi tevékenység végzésére jogosító szakképesítéssel rendelkezik, vagy aki nem rendelkezik szakképesítéssel, de közreműködik a szakképesítéssel rendelkező egészségügyi dolgozók által ellátandó feladatokban.

error: Content is protected !!