BEJELENTETTE MARUZSA ZOLTÁN ÁLLAMTITKÁR: A középiskolákban így indul a tanítás a jövőhét Hétfőn, Január 11-én!!! MUTATJUK:

BEJELENTETTÉK: A középiskolákban így indul a tanítás a jövőhét Hétfőn, Január 11-én!!! MUTATJUK:

Hamarosan döntést hoz a kormány azzal kapcsolatban, folytatódik-e a jövő héttől a digitális oktatás a középiskolákban, avagy sem – tájékoztatta az EMMI az ATV Híradóját. A Pedagógusok Szakszervezete támogatja a középiskolák mielőbbi visszatérést a normális, offline tanrendre, bár ez a járványhelyzet aktuális alakulásától függ.

Az általános iskolák elindultak Január 4-én, részletek itt >>>>

Továbbá arról is nyilatkoztak, jobb lenne, ha a tanárok nagyobb arányban vennének részt a számukra szervezett tesztelésen. A hétvégi, harmadik körös mintavételre ugyanis csak a pedagógusok kevesebb, mint 10 százaléka ment el. A szakszervezet szerint a nagyon alacsony részvételi aránynak az az oka, a tanárok félnek: nem akarnak a 60 %-os táppénz miatt kiesni a munkából. Ráadásul a pedagógusok oltási tervben való részvételének hiányát is megemlítették, amivel kapcsolatban a Demokratikus Koalíció is szót emelt: arra kéri a kormányt, hogy tanárokat is vegye be a védett csoportba, és adjon választ arra, mikor kezdik meg az ő beoltásukat.

Így változik a családi pótlék 2021-ben >>> MEGNÉZEM >>>>

error: Content is protected !!