2022-től elvennék a családi adókedvezményt, és a családi támogatásokat a Koronavírus miatt!!!

KORMÁNYINFÓ: ÚJABB SZIGORÍTÁSOKAT JELENTETT BE GULYÁS GERGELY MOST 10 PERCCEL EZELŐTT >>>

Nem lassul a járvány harmadik hulláma Magyarországon, a reggeli adatok szerint 8312 az új fertőzöttek száma, és 172 beteg hunyt el. Lélegeztetőgépre már 911 embernek van szüksége.

Szigorúbban fognak fellépni a szabálysértőkkel, ugyanis sokan megszegik azokat, sokan nem viselnek maszkot, és megszegik az esti kijárási korlátozást is ami minden nap este 20 órától reggel 5 ig tart.

Az vakcina oltás ára: Orosz vakcina 20 euro a Kínai pedig 30 euro, ennyiért veszi az állam, az embereknek ingyenes.

Lehet-e nyitni húsvétkor: A jövő héten dönt a kormány, 18-án jelentik be a nyitás dátumát.

Akkor lesz családtámogatás, ha marad a jelenlegi kormány

Gulyás Gergely újságírói kérdésre elmondta, a családtámogatási rendszer a jelenlegi formájában Európában GDP-arányosan a legnagyvonalúbb, és ennek a legfontosabb elemei csak akkor maradnak, ha a jelenlegi kormány lesz hivatalban, mert az ellenzék felszámolná ezeket. Az ellenzék elvenné az adókedvezményeket és a családi támogatásokat is megnyírná 2022-től.

Nem nyithatnak ki a virágboltok

A nőnapi nyitvatartást lehetővé tették, de ezt követően a bezárási kötelezettség rájuk is vonatkozik. Rendelni lehet virágot például temetésekre. Az felelőtlenség, ha egy polgármester felül akarja írni a szabályokat. Egyenlőre nem nyithatnak ki.

A héten csak a járványhelyzettel foglalkozott a kabinet. Eddig már 1 millió 150 ezer embert sikerült beoltani. 327 ezren pedig már a második oltást is megkapták, az emberek 11,3 százaléka kapott vakcinát. Ezzel az élen járunk az Európai Unióban. A magyar oltási teljesítményről elismerően ír a nyugati sajtó. Kínából összesen több mint egymillió vakcina érkezett. Húsvétig a 65 fölötti korosztályt vélhetően sikerül majd teljes egészében beoltani.

error: Content is protected !!