2 perce érkezett! >> ISKOLABEZÁRÁS!VÉGRE KITÁLALT A KORMÁNY! Ennyi fertőzött és halott már régen volt! Végre elárulta a kormány! ISKOLABEZÁRÁSRÓL beszéltek….ez a helyzet az iskolákban, óvodákban!

2 perce érkezett!ISKOLABEZÁRÁS!VÉGRE KITÁLALT A KORMÁNY! Ennyi fertőzött és halott már régen volt! Végre elárulta a kormány! ISKOLABEZÁRÁSRÓL beszéltek….ez a helyzet az iskolákban, óvodákban!

1370 az új fertőzött és elhunyt 151 beteg

Az iskolákat továbbra sem akarja a Kormány bezárni!!!

GYORSKÖLCSÖN MÉG MA! BÁRLISTÁSOKNAK IS: KATTINTSON IDE

A beoltottak száma 6 252 653 fő, közülük 5 968 354 fő már a második, 3 153 470 fő pedig már a megerősítő harmadik oltását is felvette. 1370 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 1 246 689 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 151 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 38 894 főre emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 1 091 017 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 116 778 főre csökkent. 4019 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 374-en vannak lélegeztetőgépen. Az omikron vírusvariáns Magyarországon is terjed, ezért továbbra is az oltás felvételére kérjük az oltatlanokat és a megerősítő oltás felvételére a négy hónapnál régebben oltottakat. Eddig 58 ezer 5-11 éves gyermeket regisztráltak a szülők oltásra, és 37 ezer gyermek már fel is vette azt. Az ünnepek alatt is van lehetőség oltásra időpontfoglalással.

Továbbra is biztosított a lehetőség az oltás mielőbbi felvételére.  A kiemelt kórházi oltópontokon az ünnepek alatt is van lehetőség akár első, akár megerősítő oltásra előzetes időpontfoglalással.

Járványhelyzet az iskolákban, óvodákban: megvan, hány osztályt érint – Csak az oltatlan felsőbb évfolyamos diákok kerülnek karanténba.

Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár az óvodák és iskolák járványügyi helyzetéről beszélt.

GYORSKÖLCSÖN MÉG MA! BÁRLISTÁSOKNAK IS: KATTINTSON IDE

A Hír Tv vendége volt Maruzsa, aki felvázolta, hogy milyen a járványhelyzet a nevelési intézményekben. Tájékoztatása szerint októberre az iskolai osztályok érintettsége egy százalék körül járt, de egyre inkább terjed a koronavírus delta variánsa.

Az intézkedés:

  • az óvodai csoportoknál szünetet jelent;
  • az alsóbb évfolyamoknál – ahol az oltás még nem lehetséges – digitális oktatást;
  • a felsőbb évfolyamoknál pedig csak az oltatlanok kerülnek karanténba

– Jobban terjed az oltatlanok körében a vírus, ezért rendelte el a kormány munkáltatóként az állami intézményekben december 15-i határidővel az oltás szükségességét – fejtette ki Maruzsa.

Ez is érdekelhet:

Meghalt Damu Roland

Itt olvashatod tovább a cikket >>>

error: Content is protected !!