ÜNNEPI meglepetést kapnak a villanyszámlások! MÁR ÉLETBE IS LÉPETT! Sok pénzről van szó és nagy ajándék ez most a koronavírus járvány alatt! >>>

300 EZER Ft személyi hitel 5 perc alatt bárlistásoknak is, kattintson!

ÜNNEPI meglepetést kapnak a villanyszámlások! MÁR ÉLETBE IS LÉPETT! Sok pénzről van szó és nagy ajándék ez most a koronavírus járvány alatt! >>>

AJÁNDÉKOT ADNAK az ÁRAMFELHASZNÁLÓKNAK A koronavírus miatt! TÉGED IS ÉRINT! ÍME A tudnivalók >>>>

Az NKM Energia Zrt. 2020. november 29. és 2021. január 8. között önkéntes kikapcsolási moratóriumot vállal – közölte a cég.

Az NKM önkéntes kikapcsolási moratóriuma advent első vasárnapjától vízkereszt utánig tart. Ez nem csak a védett ügyfeleket érinti, hanem azokat a lakossági ügyfeleket is, akiknek 60 napon túli számlatartozása van. A kikapcsolási moratórium nem vonatkozik azokra, akik már ki vannak kapcsolva.

Az NKM Energia Zrt. 2020. november 29. és 2021. január 8. között önkéntes kikapcsolási moratóriumot vállal. Az MVM Csoport részeként működő energiaszolgáltató célja, hogy az ünnepek a járványhelyzet idején is minden családnál a békés együttlétről szóljanak, ezért azzal segíti lakossági ügyfeleit, hogy felfüggeszti a kikapcsolásokat mind az áram-, mind a földgázszolgáltatás esetén.
Az NKM önkéntes kikapcsolási moratóriuma advent első vasárnapjától vízkereszt utánig tart. Ez nem csak a védett ügyfeleket érinti, hanem azokat a lakossági ügyfeleket is, akiknek 60 napon túli számlatartozása van.

error: Content is protected !!