Site icon Hitel fórum – családi pénzügyek

ÚJ Otthon Melege Program 2021: PÉNZT ADNAK hőszigetelésre, tető-, konvektor-, háztartási nagygép, valamint tv cserére!

ÚJ Otthon Melege Program 2021? PÉNZT ADNAK hőszigetelésre, tető-, konvektor-, háztartási nagygép, valamint tv cserére!

Január végén egy álhír kezdett el terjedni az Otthon Melege Programról (OMP). Több portálon és a közösségi médiában is megjelent, hogy a program keretében pénzt adnak utólagos hőszigetelésre, tető-, konvektor-, háztartási nagygép, valamint tv cserére. A hír azonban valótlan volt.

A programban jelenleg csak egy pályázat fut: távfűtéses lakóépületek radiátorainak cseréjére lehet támogatást kérni, amelyet még tavaly ősszel hirdettek meg, és amelyre még március 31-ig lehet jelentkezni. Mindezt a programot lebonyolító NFSI Nonprofit Kft. is megerősítette honlapján, miszerint kizárólag az Okos költségmegosztás alkalmazásának elterjesztése, radiátor csere alprogram keretében lehetséges pályázatot benyújtani.

EZ IS ÉRDEKELHET : 2020. Március 1-től TÁMOGATÁST IGÉNYELHET SZINTE BÁRKI KAZÁN CSERÉRE, TETŐCSERÉRE, TETŐJAVÍTÁSRA, TETŐSZERKEZET-FELÚJÍTÁSRA, EMELLETT FELÚJÍTÁSRA, HŐ­­SZIGETELÉSRE, FŰTÉSKORSZERŰSÍTÉSRE, ABLAKOK CSERÉJÉRE, KÉMÉNYFELÚJÍTÁSRA IS! ÍGY IGÉNYELHETŐ PONTOSAN: –ELOLVASOM A CIKKET >>>

Exit mobile version