Szabadkai piac 2023/2024!!! Téli ruhák olcsón!!! árak, nyitvatartás, megközelítés >>>

Szabadkai piac 2023/2024 !!! Téli ruhák olcsón!!! árak, nyitvatartás, megközelítés >>>

Szabadkai piac árak, nyitvatartás, megközelítése ! Már megjöttek a téli cuccok is!

Fillérekért vehetünk márkás cuccokat Szerbiában a Magyar határtól csak 15km-re eső Szabadkán!  A régi piaci forgatagot élheted át újra, ami itthon megszűnt sajnos.
Aki egy kis hétvégi kikapcsolódásra vágyik és van autója annak ajánlott kinézni a Szegedtől 30km-re eső Szabadkára, a Szerbia szélén lévő piacon olcsó márkás ruhákat és egyéb dolgokat vehetünk! Mint például Retro polók 1000ft-ért, Devergo, Nike, Adidas stb márkás cipők Nike cipők 5000ft-tól indulnak de 8-10ezer forintért már jobb minőségű cipőt lehet venni. Olcsón kaphatunk még parfümöt, mosószereket, élelmiszereket, autófelszerelési cikkeket is. A helyi pénz a Dinár de nem kell váltanunk mert mindenhol elfogadják a forintot és beszélnek magyarul is. Az árusok kedvesek, és segítőkészek.

Téli és nyári ruhák, melegítők és egyéb gyermek ruhák is olcsón kaphatók. Megközelítése egyszerű, mert a Röszkei határon áthaladva az autópályán 10-12km távolságot kell megtenni, és a Horgos bocsánat Palics kijáratnál kell kimenni, Palics város főutcáján keresztül kell hajtani Szabadka irányába. Információk itt lent!!!

Egész napos kikapcsolódást biztosít a piac!

A Piac Facebook oldala  >>> Kövesd te is

A piac címe : Matije Gupca 50, Subotica ( SRB Szerbia)

A piac weboldala : http://www.subotickatrznica.rs/

error: Content is protected !!