Pénz Horoszkóp 2019: Figyelem ők sok pénzhez jutnak!!! Kérlek oszd meg:

Mindannyian kíváncsiak vagyunk arra, hogy mi vár ránk az élet különböző területein a 2019-es évben. Ebben segít
olvasóinknak Papp Gréti asztrológus, aki azt mutatja be horoszkóp-sorozatában, hogy mire számíthatnak az egyes csillagjegyek szerelem, karrier, egészség, pénz és szerencse terén.

KOS március 21.–április 20.

A karrier szektorában tartózkodó Szaturnusz és Plútó tehet arról, hogy vállalata harcol a túlélésért, ezért – legalábbis az év végéig – önnek sem garantálja a kedvező lehetőségeket és a megélhetést biztosító fizetést. Ha azt akarja, hogy tisztességesen fizessék meg, időnként némi könyökmunkára is szükség lesz. Márciusig döbbenetes érzéke van ahhoz, hogy olyan újdonságokkal álljon mindig elő, amelyekre éppen szükség van. Mivel a Jupiter ösztönzésére az elméje nyitottabb lesz, mint valaha, még arra is gondolhat, hogy folytatja főiskolai tanulmányait vagy utazásai során új kultúrákat ismerjen meg. 2019-ben a tanulás a legkifizetődőbb befektetés. Decemberben felrepül a karrierlétra legmagasabb fokára, ami komoly fizetésemeléssel jár.

BIKA április 21.–május 20.

Befolyásos ismerősök vagy éppen jómódú partnere pénzeli projektjeit, vagy csatlakozik egy jól jövedelmező üzleti társuláshoz. De legyen bármilyen üzletben, tényként kell kezelnie, hogy januárban, júniusban és szeptemberben, amikor egy ügyvéd vagy jogász megjelenik a terepen, általában zavart vagy kiadást okoz. Kedves Bika, az Uránusz befolyására 2019-ben szinte minden megváltozik az életében. De ne aggódjon! Ebben az átalakulási folyamatban talán hivatást változtat vagy átugrik a vállalkozók útjára. Ha nagyobb adótartozása van, mint amennyit ki tud fizetni, akkor idén kedvező fizetési feltételekben állapodhat meg a hivatallal.

IKREK május 21.–június 21.

Sikere szempontjából mindennél fontosabb az, hogy képes legyen eredményes együttműködésre ösztönözni az embereket. Idén elveszítheti a bankban lévő pénzét, ám ha nem veszíti el az optimizmusát, akkor az év végén még jóra fordulhat minden. Az adóhatóság nem fog szemet hunyni tisztességtelen húzásai felett. Kemény bírság várható, ha elhanyagolja vagy meghamisítja a könyvelését. Amikor kölcsönt akar felvenni, a bankot jobban érdeklik a biztosítékai, mint bármi más. Előfordulhat, hogy jelentős változásokkal szembesül a költségeivel és megtakarításaival kapcsolatban. Ám ha új bevételi források megteremtésére gondol, a december a cselekvés ideje.

RÁK június 22.–július 22.

Március elejéig igyekez­zen előnyt kovácsolni a hivatásában bekövetkező változásokból. Lehet, hogy idén szolgáltatással kapcsolatos üzletbe kezd. Az elkövetkező időszakban lehetősége nyílik arra, hogy a kapcsolataira és a szövetségeire összpontosítson. A Szaturnusz, a felelősség bolygója és az átalakulásokat jelképező Plútó a kapcsolatok szektorában riválisok színre lépését jelzi. Lehet, hogy többet kell dolgoznia szakmai és üzleti kapcsolatain, mint szeretné mások követelőzése miatt, de Uránusz segítségével Isten áldásaként toppannak ön elé az olyan barátok és üzlettársak, akik a pénzen kívül az üzlet megteremtéséhez hiányzó szükséges tényezőket is hozzák.

OROSZLÁN július 23.–augusztus 23.

Idén nagyon keményen kell dolgoznia ahhoz, hogy megszerezze, amit akar. 2019-ben a legvadabb álmai is valóra válnak. Üzleti vállalkozása vagy karriere különösen az év kö­zepén fog virágozni. Időnként kockáztatnia kell, és vállalni annak a lehetőségét is, hogy veszít. Néhány rizikós befektetése vagy társulása baklövésnek bizonyulhat, és ügyelnie kell arra is, hogy üzletfeleit, partnereit visszatartsa, nehogy mellékvágányra vigyék az ügyeket. Ha képtelen megmaradni alkalmazotti minőségben, decemberben belekezd az állásváltoztatási játszmába, s akkora hasznot hajt a cégnek, hogy saját vállalkozását is a vállalat falai közt folytathatja.

SZŰZ augusztus 24.–szeptember 23.

2019-ben olyan embe­rekkel ismerkedik meg, akik az ön oldalán állnak és támogatják anyagi és kreatív törekvéseit. Rá fog jönni, hogy ha a megfelelő emberek veszik körül, akkor az élet sokkal élvezetesebb. A legtöbb vállalkozás, amibe 2018-ban belevágott, hosszú távú sikereket ígér. Büszke lehet magára, hiszen sok mindent elér anélkül, hogy bárki segítségét igénybe kellene vennie. Idén nemcsak azért vásárol nagyobb lakást, hogy befektetését biztonságban tudja, hanem azért is, hogy rokonaira és partnerére jó benyomást tegyen. Még ha nincs is szándékában venni, jó, ha tudja, mi történik az ingatlanüzletek világában. Hátha véletlenül horogra akad idén egy bomba üzlet.

MÉRLEG szeptember 24.–október 23.

Kommunikációs készsé­ge a tetőponton van. Íróként könyvet jelentethet meg, de csodás idő ez nyelvtanulásra is. Senki sem garantálja de­cemberig, hogy befektetéseinek hozama lesz. Rokonai miatt csődbe mehet a csa­ládi vállalkozás, de a veszteség arra bírhatja, hogy mélyebbre ásson, és még értékesebb, még kifizetődőbb befektetést találjon. De eszébe se jusson le­amortizálni cége telephelyét, hogy így jusson hozzá a biztosítási összeghez, amivel kifizethetné adósságait valamelyik híres divatcégnél. Az év végén vásárolhat egy nagyobb lakást vagy házat. Ha már van lakása, akkor a partnere segítségével kifizetheti a rajta lévő terhek nagy részét.

SKORPIÓ október 24.–november 22.

Jövedelme, bevétele 2019-ben hihetetlen mértékben megugrik. Saját bőrén kell megtapasztalnia, hova vezet az oktalan bizalom. Egy parazita, élősködő partner könnyen az ujja köré csavarja és csúnyán átverheti. Szerencsére még az év végéig felismeri, hogy túl sokat adott olyan embereknek, akik csak baleknak nézték, de végül sikerül kimásznia az áldozatkelepcéből. 2019-ben a szerencse az ön oldalán van, és ha rendelkezik eladható termékkel, némi önreklámmal és a tömegek befolyásolásával könnyen megtalálja a termék piacát. Az év végén ajánlatot kaphat, hogy részt vegyen egy hasznot hozó kiadói vagy műsorkészítési projektben.

NYILAS november 23.–december 21.

Kalandvágya elviszi olyan helyekre, ahol rátalál önre a szerencse. A dolgok az ön javára dőlnek el. Nagyobb figyelmet fordít a családjára, áldozatokat is hoz szeretteiért. A Szaturnusz és a Plútó viszont még akkor is nekilát az ön pénzügyi átnevelésének, ha időnként már abban sem hisz, hogy valaha egyenesbe jönnek a dolgai. Az üzleti és pénzügyi játszmák olyan csaták, melyeket egy vad dzsungelben vívnak, de a bolygók elegendő önbizalmat adnak önnek ahhoz, hogy belevágjon külföldi ügyletekbe. Az év végéig ugyan gyakran beletörik a foga a kemény re­alitásokba, amelyekre nincs befolyása, de később már előnyös üzleteket és szerződéseket hozhat tető alá.

BAK december 22.–január 20.

2019-ben felismeri, mi az az aduász, amelynek birtokában sikerrel bonyolíthatja üzleti ügyeit. Márciustól a felismerés, hogy az élet és az üzlet is csupán játék, megkönnyíti, hogy ne vegye magát túl komolyan, következésképpen könnyebbé válik az ön számára nyerni. Nem kérdéses, hogy megragad egy új lehetőséget, amely hatalomhoz, pénzhez és magasabb pozícióhoz juttatja, viszont a jegyében lévő Szaturnusz és Plútó megköveteli, hogy keményebbé és fegyelmezettebbé váljon. Az év végén viszont ön lesz az állatöv nyertese. Próbáljon meg de­cemberben elérni mindent, amit elérhet, mert az év utolsó hónapjában már önt pártfogolja Fortuna.

VÍZÖNTŐ január 21.–február 19.

Ha a baráti vagy támogatói körből valakivel üzleti kapcsolatot tart fenn, ez az év elejét, a júniust és a szeptembert kivéve mindkettőjük számára hasznot hoz. De ne higgyen az üres ígéreteknek, alaposan ellenőrizzen minden bejövô ajánlatot. Idén talán eredményesebb tevékenységeket végezhet a színfalak mögött, mint nyíltan. Bár időnként magányra vágyik, mégis a 2019-es év lesz életének egyik legaktívabb időszaka a társadalmi tevékenységek szempontjából. A számtalan érdekes karakter közül, akikkel találkozni fog, felfedezhet egy üzleti szempontból is nagyon hasznos ismerőst, aki segít legmerészebb vágyainak megvalósításában.

HALAK február 20­.–március 20.

Elméletileg sikeres lehet művészként, zenészként, a szórakoztatóiparban vagy a reklámszakmában, de az aktatologatás és a pénzkezelés kínos rabságot jelenthet az ön számára. Sikerülhet úgy felbosszantania a HR-est, hogy csak nagy protekcióval kerülhet egy jól fizető munkakörbe. Előfordul, hogy álmodozónak tartják, ám ha álmodó képessége céltudatossággal ötvöződik, sikerül kézzelfogható haszonná változtatni álmait. Jó hír a Halak jegyé­ben születettek számára: hivatásában élvezheti Jupiter áldásait. És mivel az Uránusz is márciustól a Bika jegyében folytatja útját, soha nem volt alkalmasabb időszak új üzleti lehetőségek felkutatására – akár a világhálón.

Tudj meg többet itt a csillagjegyedről >>>

error: Content is protected !!