AKÁR 1 MILLIÓ FORINTBÓL LEHET ÖNNEK IS ILYEN HÁZA >>> KÉT HÓNAP ALATT FELHÚZZÁK A GYORS HÁZAKAT FILLÉREKBŐL!

AKÁR 1 MILLIÓ FORINTBÓL LEHET ÖNNEK IS ILYEN HÁZA >>> KÉT HÓNAP ALATT FELHÚZZÁK A GYORS HÁZAKAT FILLÉREKBŐL!

SZENZÁCIÓS TECHNOLÓGIA ÉRKEZETT MAGYARORSZÁGRA! BÁRKINEK ELÉRHETŐ! KULCSRAKÉSZ HÁZ 1 MILLIÓBÓL!

Már nemcsak a tengerentúlon, de hazánkban is egyre kedveltebbek
a gyorsan, pár hónap alatt felhúzott gyors házak. Hogy mik az előnyei és körülbelül mennyibe kerülnek? Mondjuk!

A gyors ház olyan könnyűszerkezetes épület, amelyet nem az építkezés helyszínén állítanak elő, és vakolt panelenként szállítanak az építkezés helyszínére. Itt pillanatok alatt felállítják az előre elkészített falakat, amelyekbe előre beépítenek mindent – ajtókat, ablakokat, de még a vizesblokkot is. Ezután kerül fel a házra a tető.
Az építkezéshez általában szárított lucfenyőt vagy borovifenyőt használnak, hőszigeteléshez pedig üveggyapotot. A külső falakra két réteg gipszkarton borítás kerül, a belső falakra pedig mindkét oldalra egyegy réteg.

Árak

Tervezés: Az A-Z-ig Ház kft vállalja az Ön tervezési költségeit bruttó 3000 Ft/m2 áron, valamint az érvényben lévő jogszabályok szerinti egyéb szakági tervezői munkarészek díjai, amelyek függnek az épületek kialakításától.

Alap: Lehet hagyományos sávalap vagy egy meglévő szint betonfödémje pl. földszinti garázs (ezt befolyásolja egy tartószerkezeti felülvizsgálat a meglévő szerkezetre, valamint talajmechanikai szakvélemény is), amelyet akár a megrendelő is elkészíthet, de annak minősége meg kell, hogy feleljen a cégünk elvárásainak.
Kulcsrakész: Megrendeléskor cégünk elkészíti az alapot, a helyszínen összeállítja a házat. Gondoskodunk az anyagok beszerzéséről és helyszínre szállításáról a különböző munkafolyamatok összehangolásáról. Az épületgépészeti dolgokat az évek során kipróbált és összeszokott alvállalkozókkal készíttetjük, ők az egyéni igényekhez mérten tervezik és kivitelezik a villanyszerelést víz és gáz és fűtésszerelést stb. Házainkban általában műanyag nyílászárókat építünk be, de természetesen egyéni igényre fa nyílászáró is megoldható.
A megrendelőnek lehetősége van némely munkafázist önállóan elvégezni vagy elvégeztetni max.: festés, burkolás.
Garancia: 2 év általános és 30 év a beépített szerkezeti anyagokra.
A fizetés ütemezése a következő képen történik:
• Szerződéskötéskor: A bruttó kivitelezési ár 10%-a.
• A későbbi munkafázisok igény szerint feloszthatók 5-6 vagy akár 10 részletre is.
A kivitelezés gyorsasága nagyban függ a hitelintézetek rugalmasságától. A kivitelezés ~165 napot vesz igénybe.
Tájékoztató jelegű bruttó áraink 95 m2 feletti egyszintes lakóházra, Szeged 100 km-es vonzáskörzetében, Magyarországon értendőek:
Kulcsrakész: bruttó 173 000 Ft/m2
error: Content is protected !!