HAVI 75 EZER FORINTOT KAPHATSZ: NAPI 3000 FORINT PLUSZ JUTTATÁS JÁR MOSTANTÓL >>>

HAVI 75 EZER FORINTOT KAPHATSZ: NAPI 3000 FORINT PLUSZ JUTTATÁS JÁR MOSTANTÓL A MUNKAVÁLLALÓKNAK! MÁR ÉLETBE IS LÉPETT A MÓDOSÍTÁS!

Már életbe lépett az adótörvény módosítása.

A fuvarozók és azok számára, akik gépkocsival dolgoznak, jelentős kedvezményt tartalmaz az adótörvényben a kiküldetés fogalmának módosítása, ami most már életbe lépett.

Megváltozik a kiküldetés fogalma, az új definíció szerint a munkába utazáson a dolgozó lakóhelytől a munkahelyig tartó munkába járását értjük. Ezen kívül minden üzleti utazás kiküldetésnek minősül a jövőben és ez azzal a következménnyel jár együtt, hogy a munkáltató a munkavállalónak naponta 3 ezer forintot fizethet ki napidíjként.

A munkavállalókra vonatkozóan is bevezetésre került egy új adókedvezmény, az úgynevezett Karrier Híd program, amely korábban is működött már. A kezdeményezés lényege, hogy a szociális hozzájárulási adókedvezményt lehet igénybe venni azon dolgozók után, akik a közszférából távozva a versenyszférában kezdenek el dolgozni.

A kedvezmény mértékét maximalizálták, vagyis a legmagasabb igénybe vehető összeg a minimálbér kétszereséig 13,5 százalék, vagyis maximum mintegy 30 ezer forintot jelent havonta munkavállalónként. Ettől az intézkedéstől azt remélik, hogy több ember számára nyílik meg a lehetőség arra, hogy a közszférából a versenyszférába kerülhessen.

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!

error: Content is protected !!