Nem csak gyerekkel lehet 10 milliót szerezni! – így kaphatod meg a 10 milliót!!!

Nem csak gyerekkel lehet 10 milliót szerezni! – így kaphatod meg a 10 milliót!!!

FIGYELEM!!! Nem csak gyerekkel lehet 10 milliót szerezni!

Kapacitásbővítésre, ingatlanvásárlásra, vagy akár forgóeszközökre is elköltheti a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) non-profit mikrohitelét, mellyel a legkisebb, esetenként induló vállalkozásokat is támogatják. Szalai Piroska, a BVK kuratóriumi elnöke elmondta: a jövőre megújuló programban a pénz mellé szakmai tanácsadást, mentorálást is kapnak a vállalkozók.

A jövő év legelején várhatóan további kedvezményekkel bővül majd a BVK mikrohitelezési ajánlata, melyet nem csak a legkisebb vállalkozások tulajdonosainak, de a cégalapításon gondolkodóknak is érdemes észben tartani.

A mikrovállalkozásoknak – vagyis a 10 főnél kevesebbet foglalkoztató és 2 millió euró alatti árbevételű cégeknek – szóló programban 10 millió forintos összeghatárig vehetnek fel hiteleket. A futamidő a felhasználástól függően változik, akár tíz év is lehet, a támogatott kamat pedig 3,9 százalék.

Szalai Piroska elmondta: a korábbi ügyfelek között voltak, akik reggelizőt nyitottak a hitelből, egy fiatal ügyvéd pedig ebből vásárolta meg első irodáját. Hozzátette: a BVK mikrohitelének megszerzéséhez elsősorban egy életképes üzleti terv kell, így olyan cégeket is tudnak támogatni, melyek csak a közelmúltban indultak.

A mikrohitelt felvevő vállalkozók üzleti tanácsadást, mentorálást is kapnak a BVK-tól, így azok is jóval kisebb eséllyel vesznek el az üzleti élet útvesztőiben, akiknek még nincs több évnyi cégvezetői tapasztalat a hátuk mögött.

Akiknek viszont van, azok tudják, hogy a vállalkozások terén mindig lehet újat tanulni, fejlődni, így nekik is szólnak a BVK ingyenes vállalkozói workshopjai. További részletekért kattintson az alábbi videóra!

error: Content is protected !!