Most érkezett a rendkívüli kormányülésről – Varga Mihály bejelentette!

Most érkezett a rendkívüli kormányülésről – Varga Mihály bejelentette!

Most érkezett a rendkívüli kormányülésről – Varga Mihály bejelentette! Beszédes fotót posztolt Facebook-oldalán Orbán Viktor. Szerdán ismét kormányülést tartanak a Karmelita kolostorban, ahol a kedd esti események után Varga Mihály pénzügyminiszter is felbukkant.

( Fontosabb hírek )

„Ez az év legszebb időszaka, de a munka ilyenkor sem állhat meg” – írta Facebook-oldalán Orbán Viktor ahhoz a fotóhoz, amely a szerdai kormányülésen készült a Karmelita kolostorban. Ezen az látszik, hogy a miniszterelnök a váratlan bejelentés másnapján Varga Mihály pénzügyminiszterrel is találkozott.

Kedden késő este derült ki, hogy Nagy Mártonhoz kerülnek a legfontosabb gazdasági területek. Mint ismert, a gazdaságfejlesztési miniszter eddig a Növekedési és Versenyképességi Kabinetet vezette, míg a Gazdasági Kabinet Varga Mihályhoz tartozott. Ez december 7-től megváltozik, a költségvetési munkacsoportot ugyanakkor továbbra is a pénzügyminiszter vezeti, akinek vétójoga is lesz költségvetési kérdésekben.

Egy héttel ezelőtt is kormányülést tartottak a Karmelita kolostorban, ahol többek között a kamatstop meghosszabbítása és az uniós pénzek sorsa volt a téma. A legfőbb döntésekről Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő számolt be a Kormányinfó keretében.

error: Content is protected !!