Ingyen mikuláscsomag! Itt osztanak rászoruló gyerekeknek, családoknak ingyen mikuláscsomagot!

Ingyen mikuláscsomag! Itt osztanak rászoruló gyerekeknek, családoknak ingyen mikuláscsomagot!

AKCIÓBAN A JÓTÉKONYSÁGI MIKULÁS  >>>
Ingyen mikuláscsomag! Itt osztanak rászoruló gyerekeknek, családoknak ingyen mikuláscsomagot! A Mátrix Közhasznú Alapítvány, a Karitáció Alapítvány és az Angyali.hu jótékonysági csapata novemberben már készülődik a Mikulás ünnepségekre. Több száz kiló szaloncukrot, ezernyi csokit és finomságot szereznek be, legtöbbjét piaci áron vásárolják. Mivel azonban sok a rászoruló, sajnos nem tud mindenkihez személyesen eljutni a piros Puttonyos, ezért a kiválasztottaknak esetenként csomagküldő futár viszi az ajándékcsomagokat.
A jótékonysági Mikulás kórházakba, gyermekotthonokba, anyaotthonokba is ellátogat.

A jótékonysági Mikulás legidősebb segítője hetven esztendős, de középiskolás önkéntes szolgálatosok és a jótékonysági szervezetek munkatársai is ügyködnek az előkészületeken. Novemberben együtt csomagolnak, készítik december elejére a puttonyba valót.

Minden segítség kapóra jön, ezért az alapítvány várja további segítők és támogatók jelentkezését. Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője szerint fontos a társadalmi összefogás, hiszen egymásra figyelve a társadalom értékrendje jó irányba formálható.
Az alapítvány honlapján megismerhető a segítő program. A szervezet hosszabb távú célja, hogy szükség esetén az emberek ne menjenek el egymás mellett segítségnyújtás nélkül. A legszebb Karácsonyi vásár, nézd meg a lenyűgöző képeket >>>

error: Content is protected !!