Hogy tudsz éjjel aludni azok után, hogy Ezt művelted tegnap reggel a nagymamámmal?! Nagy erőkkel keressük az alábbi személygépkocsit…Remélem megtaláljuk és a neki szánt üzenetem is elér hozzá! Segítsetek egy megosztással >>

Hogy tudsz éjjel aludni azok után, hogy Ezt művelted tegnap reggel a nagymamámmal?! Nagy erőkkel keressük az alábbi személygépkocsit…Remélem megtaláljuk és a neki szánt üzenetem is elér hozzá! Segítsetek egy megosztással >>

Kedves mindenki!

Szombaton, szeptember 29-én a nagymamám kerékpárral indult a piacra!

Pár métert tett meg a házától, amikor érthetetlen okokból egy személygépkocsi hátulról (fényes nappal!) bevágott elébe és elsodorta az első kerekét. A nagymamám az út menti füves részre esett. Több helyen is megütötte magát, zúzódásokat szenvedett! Mentőt kellett hívni hozzá. A sofőr viszont továbbhajtott, mintha mi sem történt volna! A rendőrségen a feljelentést megtettük, de elmondásuk szerint sokáig húzódnak az ilyen ügyek és nagyon valószínű, hogy sosem fog előkerülni a tettes.

Nektek is szeretném elmondani, hogy a történteket egy fiatalember is látta, akinek az elmondása szerint, egy ilyen kék színű Seat Cordoba kombi okozta a balesetet.

Sajnos a rendszámot már nem tudta megfigyelni, mire megpróbálta leolvasni, már túl messze járt! A típus és szín viszont a legjobb emlékezete szerint stimmel.

Így vált rémálommá a tegnapi napunk! Felfoghatatlan számomra, hogy lehetnek ilyen emberek, akik minden lelkiismeret nélkül balesetet okoznak és elhajtanak!

“Kedves” gázoló ezt neked üzenem!

Remélem azért legalább néhány álmatlan éjszakát okozunk majd neked és nem tudsz majd jót aludni! Nem tudom mi zajlott le benned akkor ott, hogy ezt tetted?! Én úgy gondolom valamivel el voltál foglalva és nem az utat figyelted. Vagy a telefonodat vagy esetleg a rádiót piszkáltad ezért nem figyeltél kellőképpen! Másra nem tudok gondolni. Ha netán valamilyen csoda folytán eljut hozzád ez az üzenet, akkor remélem lesz annyi emberség benned és feladod magad! Bár ezt nem igazán nézem ki belőled…

Kérlek titeket, ha tehetitek osszátok meg, hátha mégis valamilyen csoda folytán megkapja az üzenetet ez az aljas gazember..! és még nagyon finoman fogalmaztam.

Mélységesen elvagyok keseredve, hogy ilyen emberek élnek köztünk!

error: Content is protected !!