OSZD MEG ÉS NYERJ!!! nyerj 1.000.000 Ft-ot bankkártyán >>>

OSZD MEG ÉS NYERJ!!! nyerj 1.000.000 Ft-ot bankkártyán >>>

A lakáskiállításon lehet nyerni 1 milliót! A lakas2018.hu oldalon!!!

Azon látogatóink között, akik a Kiállítás ideje alatt, a helyszínen a játékban részt vevő ingatlanértékesítő kiállítóink egyikénél új építésű lakás vételére regisztrálnak és november 15-ig előszerződést vagy szerződést kötnek és befizetik az előleget, kisorsolunk egy 1.000.000 Ft értékű bankkártyát*.

A játék menete

1. Vedd át a nyereményjáték regisztrációs lapját a kiállítás helyszínén és keresd fel a nyerő standokat! Ne feledd, regisztrálni csak a nyereményjátékban résztvevő kiállítóink aláírásával lehet!

2. Válaszd ki a szimpatikus ingatlant, vagy ingatlanokat, majd írasd alá a regisztrációs lapot a kiállítóval! Egy regisztrációs lapon több ingatlan és több ingatlanértékesítő is szerepelhet. Felhívjuk figyelmedet, hogy a sorsolásban csak a kiállításon kiválasztott, a regisztrációs lapon feltüntetett projekttel nyerhetsz! Amennyiben egy kiállító több projektet is értékesít és Te adott kiállítónál több ingatlan iránt is érdeklődsz, akkor mindegyik ingatlan-projektet fel kell tüntetni a regisztrációs lapon!

3. Miután kitöltötted és aláírattad a regisztrációs lapot, add le a Portfolio részére, hogy regisztrálhassunk a nyereményjátékban!

4. Sikeres regisztrációdat követően emailben értesítünk, hogy felkerültél a lehetséges nyertesek közé!

5. Ne feledd, akkor kerülhetsz a sorsolásban részt vevők közé, ha 2018. november 15-ig előszerződést vagy végleges adásvételi szerződést kötsz, illetve minimum 1.500.000 Ft előleget befizetsz a kiállító részére. Miután ez megtörtént, a kiállító értesít minket a sikeres tranzakcióról és egy visszaigazoló emailben jelezzük feléd is, hogy bekerültél a sorsolásba!

6. Sorsolás 2018. november 16-án lesz, emailben vagy telefonon értesítjük a nyertes játékost!

7. Amennyiben te leszel a szerencsés nyertes, nincs más dolgod, mint hogy bemutasd az előszerződést vagy adásvételi szerződést és az előleg fizetés átutalásáról szóló igazolást. Ezután át is veheted az 1.000.000 Ft értékű bankkártyát* a Portfolio szerkesztőségében!

error: Content is protected !!