Brutális hideg közeledik!!! Élvezzük még ki ezt a szép, napos időt: hamarosan újabb hidegfrontok csapnak le az országra >>>

Brutális hideg közeledik!!! Élvezzük még ki ezt a szép, napos időt:

hamarosan újabb hidegfrontok csapnak le az országra >>>

Vasárnap a Dunántúlon túlnyomóan napos idő várható, a Dunától keletre azonban megnövekszik a felhőzet, csapadék azonban itt sem valószínű. A helyenként megélénkülő szél miatt esetlegesen alacsonyabbnak érezhetjük a hőmérsékletet a valós értéknél, ettől függetlenül valójában délután 15 és 20 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn már felhősebb lesz felettünk az égbolt, gyenge csapadék helyenként északon, északkeleten fordulhat elő. A délies szél több helyen megélénkül majd, délután 15-22 fok valószínű. Este északnyugat felől hidegfront érkezik. 

Kedden ismét felhős idő lesz, főként északkeleten és a déli tájakon eshet kevés csapadék. A Dunántúlon és a középső területeken helyenként erős északnyugati szél várható. A Dunántúlon 15-18, országszerte pedig 19-22 fokra van kilátás.

Szerdán újabb hidegfront érinti térségünket. Nagyobb mennyiségű csapadék nem valószínű, a nyugati, északnyugati szél azonban élénk, helyenként erős lehet. A maximum hőmérséklet 16-22 fok körül lesz.

Csütörtöktől Vasárnapig hideg kellemetlen időnk lesz … Osszátok meg >>>

 

error: Content is protected !!