Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam…SZÜLNI AKAR, KISMAMA? 160 000 FT LESZ!

EZT OSSZÁTOK MEG >>> Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam…SZÜLNI AKAR, KISMAMA? 160 000 FT LESZ!

Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, csak annyit mondtam neki, hogy nekem van fogadott orvosom (amit tudott is, mert szülésznőt is fogadtunk), és vele megbeszélem a dolgokat.

Erre csak annyi volt a válasza, hogy:

A szokásos sablon kérdések után rátért a lényegre, hogy az anyagiakat majd varratszedésnél rendezzük, neki van egy „költsége”, mert úgy szokás nála, hogy a műtőben jelen lévő csapatot ő fizeti ki, és a műtőnek is van egy „bérleti díja”!

Hát, hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, csak annyit mondtam neki, hogy nekem van fogadott orvosom (amit tudott is, mert szülésznőt is fogadtunk), és vele megbeszélem a dolgokat. Erre csak annyi volt a válasza, hogy holnap is megkeres, és elmondja a varratszedést és az anyagi részleteket. Másnap jött,és elmondta, hogy a varratszedéskor, vagy távozáskor szeretné ha rendeznénk az anyagiakat, ami a magánrendelésének a tízszerese (160ezer)!

Ja, és a műtőben utánam következett egy anyuka, akit szintén ő műtött (lepényleválás volt), vele ugyanezt eljátszotta szó szerint, és utolsó nap még meg is alázta a szobatársai előtt!!!”

Semmelweis Egyetem II. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának vezetője elmondta, etikai vizsgálatot kezdeményeznek a szóban forgó orvos ellen!

Oszd meg, hiszen erről másoknak is tudnia kell!

(Képünk illusztráció)

error: Content is protected !!