FIGYELEM! A legtöbb családhoz Hétfőn REGGEL MEGÉRKEZIK A CSALÁDI PÓTLÉK!!! Sajnos nem mindenki fogja megkapni, mutatjuk mikor kapják meg a többiek! >>>

FIGYELEM! A legtöbb családhoz Hétfőn REGGEL MEGÉRKEZIK A CSALÁDI PÓTLÉK!!! Sajnos nem mindenki fogja megkapni, mutatjuk mikor kapják meg a többiek! >>>

MEGLEPETÉS CSALÁDOKNAK! ►►► Családok figyelem! Végre itt vannak a pontos dátumok! Mutatjuk mikor utalják, mikor lesz a bankszámládon a családi pótlék, GYES, GYET és egyéb támogatások! Itt a teljes 2019-es családi pótlék naptár! Lesz benne meglepetés!

A következő családi pótlékot április 1-jén utalják, ami péntekre,esik vagyis legkorábban hétfőn érkezik meg a családi pótlék a számlákra, azaz április 1-én!!! DE! Banktól függően ez csúszhat, április 3-ig is vagyis lesznek családok, akik csak szerdán tudják levenni a bankszámláról a pénzt!

A postai kézbesítés időpontja nem változik, vagyis június 10. körül kézbesíti ki posta!

3 változás jön idén a családi pótléknál, ami minden  családot érinteni fog, akiknek jár a  a családi pótlék!

2 változás az utalási dátumokat érinti! Már megszokhattuk, de nem árt minél gyakrabban felemlíteni, mert sokan megfeledkeznek róla! 2019-ben a szeptemberi és a decemberi illetve a  2020 januári családi pótléknál jön változás, ugyanis augusztusban és decemberben 2-szer érkezik családi pótlék! Ez nem azt jelenti, hogy dupla ellátás érkezik, hanem, hogy előbb érkezik a szeptemberi és a 2020 januári.A 3. változást pedig a cikk közepétől tárgyaljuk!

Íme az időpontok, ekkor érkezik családi pótlék 2019. augusztusban és 2019. decemberben :

2019. augusztus 2 és 27
2019. szeptember nem jön 1. változás

2019. december 2 és 27.

2020. januárban nem jön családi pótlék.

Családi pótlék utalásának időpontjai 2019

És ez a nagy meglepetés :

A 3. változás a teljes utalási rendszer átalakulását jelenti, ami 2019. júliusától indul ha nem lesz késés az informatikai feltételekben.2019 júliusában indulhat el az azonnali átutalások rendszere, amely teljesen új időszámítást hoz és megjelenhetnek a csomagalapú díjak, ezek pedig alacsonyabb díjakat hozhatnak összességében. Ráadásul a tranzakciós illeték esetleges búcsúját is belengették, ami szintén az olcsóbb bankolás irányába mutat, ha a bankok is követik a lépést.

2019. július 1-től jön az azonnali utalás, ami megváltoztatja a családi pótlékok, nyugdíjas, szociális ellátások kifizetését is!

2019. júliusától elindul az azonnali utalási rendszer. Ez azt jelenti, hogy a 10 millió forint alatti belföldi forintátutalások 5 másodperc alatt megérkeznek majd – írja az Index. A szolgáltatás minden banknál, az év bármely napján és a nap 24 órájában, így éjszaka is elérhető lesz. Jelenleg hétköznap reggel fél nyolc és este fél hat között, összesen tíz elszámolási ciklusban történik a bankok közötti átutalások jóváírása, így a fejlesztés óriási változást hoz majd.

Nem csak bankszámlaszámra lehet majd utalni. Ha szeretnénk, hozzárendelhetjük a telefonszámunkat, email címünket, valamit adószámunkat másodlagos azonosítóként a bankszámlaszámunkhoz.

 

error: Content is protected !!