Ekkor jön a Májusi családi pótlék – sokaknak lesz meglepetés! Érdemes tájékozódni, mert erre a legtöbben nem számítanak!

Ekkor jön a Májusi családi pótlék – sokaknak lesz meglepetés! Érdemes tájékozódni, mert erre a legtöbben nem számítanak!

Nem lázításképpen, hanem tájékoztatási célból született meg a cikk!!

Mutatjuk mikor érkezik a májusi családi pótlék, sokan nem erre számítanak, ezért tesszük közzé, hogy mindenki tisztán lásson!

A családi pótlékban részesülőknek minden hónap első napjaiban utalják a pénzt. Olykor viszont, a hónap eleje hétvégére vagy ünnepre esik. A most esedékes pótlékot esetében is ez a helyzet, ugyanis május 1.munkaszüneti nap,vagyis nem lesz családi pótlék utalás, amikor várnánk vagyis 1-én csak 2-án így a május 1-i ünnepre sajnos nem kapnak pénzt a családok, amire sajnos sokan számítottak!

A nagy gond nem az, hogy 2-án utalnak, hiszen volt ilyen már máskor is csaksajnos a hozzánk beérkező levelek alapján nagyon sok család várja, hogy a Munka ünnepe előtt folyósítják a pénzt de nem így lesz!!! Csak május 2-án utalnak, amit azt jelenti, hogy sokan csak május 3-án vagy csak 6-án hétfőn kapják meg a pénzt!

Mivel a folyósításnak 1-2 -3 nap átfutási ideje van, a pénz valószínűleg csak a hét közepén jelenik meg a számlákon.Postán még később kapják meg a családok!

error: Content is protected !!