Egyenlítő lakáshitel: akár 2% THM

A legjobb és legolcsóbb lakáshitel a piacon most >>> Egyenlítő lakáshitel: akár 2% THM …

Miért jó önnek ez a hitellehetőség? Itt a válasz >>> egyenlito-lakashitel-feltetelei
Legyen szó akár új jelzálogkölcsönről, vagy egy meglévő kölcsön kiváltásáról, az Egyenlítő jelzáloghitel a különböző konstrukciók között versenyképes alternatívát jelenthet!

  • Szeretné akár évekkel hamarabb letudni jelzálogkölcsönének visszafizetését, úgy hogy összességében kevesebbet fizet, mint amennyi egy standard hitel esetén elő van írva?
  • Értékeli, ha pénzéhez bármikor hozzáférhet, az mégis komoly hasznot hajt Önnek?
  • Igényli a rugalmasságot és azt, hogy Ön irányítsa pénzügyeit?

Az Egyenlítő Hitel egy jelzáloghitelből és egy hozzá kapcsolódó fizetési számlából áll, mely kombináció lehetővé teszi, hogy a hitelhez tartozó fizetési számlán elhelyezett bármilyen pénzösszeg – legyen az havi rendszeres jövedelem, vagy megtakarítás – kamatozás szempontjából csökkentse a tőketartozást és ezzel a Bank felé fizetendő kamatok összegét. Tekintve, hogy minden jelzáloghitelünk törlesztéséhez szükséges fizetési számla, az Egyenlítő Hitel konstrukció anélkül biztosítja ezen előnyöket, hogy Önnek bármiféle többlet kötöttséget kéne vállalnia.

A jelzáloghitel fedezeteként bevont ingatlan(ok)ra jelzálogjog kerül bejegyzésre. Az Adósnak rendelkeznie kell az ingatlanra vonatkozó lakásbiztosítással és a banknál vezetett fizetési számlával.

További kedvezményeket is biztosítunk!

Igényeljen most lakáscélú Egyenlítő hitelt 6 hónapos mellett már 5 és 10 éves kamatperiódussal is és 2015. július 1-től a visszavonásig tartó akció keretében az alábbi kedvezményekben részesítjük:

  • átvállaljuk a tulajdoni lap és térképmásolat lekérésének költségét
  • a visszatérítjük a fedezeti ingatlanra vonatkozó értékbecslési díjat minden benyújtott és jóváhagyott 5.000.000 Ft, vagy afölötti hitelösszegű jelzálog alapú hiteligénylés esetén1
  • visszatérítjük a közjegyzői díjat minden 5.000.000 Ft feletti lakáscélú hiteligény esetén, legfeljebb 40.000 Ft összegig2
  • kamatkedvezményeket biztosítunk a futamidő végéig, az alábbi feltételek vállalása esetén:3
Kamatkedvezmény Kamatkedvezmény 1 Kamatkedvezmény 2 Kamatkedvezmény 3
Kedvezmény alapjául szolgáló feltétel Vállalt feltételhez kapcsolódó leírás
Késedelemmentesség Az ügyfél a jelzáloghitele futamideje alatt nem esik 30 napnál nagyobb fizetési késedelembe.
Rendszeres jóváírás Az ügyfél Budapest Banknál vezetett, jelzálogkölcsönhöz tartozó törlesztési számlájára az ügyfél havi jövedelmével  megegyező, de legalább 110 000 Ft havi jóváírás érkezik (amelybe a Bankon belüli saját számlák közötti átutalások, és a pénztári készpénz befizetések nem számítanak bele).

A Bank a havi jóváírás tényleges teljesülését minden hónapban vizsgálja.

Csoportos beszedési megbízás Az ügyfél a törlesztési számlájához legalább 2 db csoportos beszedési megbízást teljesít, amelyek a jelzálogkölcsön futamideje alatt minden hónapban teljesülnek.

A Bank a csoportos beszedési megbízás tényleges teljesülését minden hónapban vizsgálja. A Banknál fennálló hitel törlesztését, valamint az adott konstrukcióhoz kapcsolódó biztosítási díj rendezését, mint csoportos beszedési megbízást nem veszi figyelembe. Az ügyfél akkor is jogosult a kamatkedvezményre, ha a közüzemi megbízások a jelzálogkölcsön folyósítását követő két törlesztési esedékességig nem teljesülnek.

Biztosítás Budapest Életbiztosítás

Az ügyfél a Budapest Banknál igényelhető Budapest Életbiztosítás csomagok valamelyikét megköti, továbbá a biztosítási díj megfizetésre kerül.

Budapest Lakásbiztosítás

Az ügyfél a Budapest Banknál igényelhető Lakásbiztosítási csomagok közül legalább “ALAP” vagy “PLUSZ” kategóriájú csomagot köt, továbbá a biztosítási díj megfizetésre kerül. Több adós esetén a biztosítási szerződést a főadós köteles megkötni

Kamatkedvezmény mértéke 0,50% (50 bázispont) 1,0% (100 bázispont)
error: Content is protected !!