A forint alapú Személyi Kölcsön hatékony segítséget nyújt elképzelései megvalósításában

A forint alapú Személyi Kölcsön hatékony segítséget nyújt elképzelései megvalósításában!

A forint alapú Személyi Kölcsön hatékony segítséget nyújt elképzelései megvalósításában, akár az ünnepekre készülne, akár autót vásárolna, elutazna családjával pihenni, berendezné új vagy meglévő lakását vagy komolyabb értékű ajándékkal kedveskedne szeretteinek, hiszen az MKB Keretnövelő Személyi Kölcsön bármilyen célra felhasználható. 450000ft-szemelyi-kolcson
Az MKB Keretnövelő Személyi kölcsön igénybevétele esetén a folyósítástól számított 3 hónapos költési időszakban az Ön forint bankszámlájára folyósított személyre szabott folyószámla-hitel áll az Ön rendelkezésére, melyet ezen időtartam alatt automatikusan, külön intézkedés nélkül – a hitel teljes összegéig – igénybe vehet. A költési időszak utolsó napját követő napon a Bank megállapítja a ténylegesen igénybe kölcsön összegét és annak kamatát és csak ezt az összeget kell Önnek a 4. hónaptól törlesztenie havi egyenlő részletekben.

Mit ajánlunk?

  • Gyors, könnyen igénybe vehető finanszírozási forrást
  • Hatékony segítséget elképzelései megvalósításában

Miért előnyös?

  • Bármilyen célra felhasználható
  • Könnyen igénybe vehető
  • A folyósítástól számítva 3 hónap áll rendelkezésére, hogy meghatározza tényleges kiadásainak összegét
  • Időt nyer a törlesztésre

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Tisztelt ügyfeleinket, hogy az MKB Bank minden lakossági hiteltermék benyújtása esetén standard hitelbírálatot alkalmaz, az egyes termékek igénybe vételére vonatkozó feltételek alapján, a meghatározott dokumentáció benyújtásával.

Kérjük, hogy az egyes hiteltermékekhez kapcsolódó információkról tekintse meg a honlapunkon található részletes tájékoztatást.

Ön az MKB Keretnövelő Személyi Kölcsön által egy gyors és könnyen igénybe vehető finanszírozási forráshoz jut, melynek összege* legalább 250 000 Ft, de legfeljebb 1 000 000 Ft.

* A nyújtható hitel összegét befolyásolja továbbá az adósminősítés eredménye.

THM*: 19,48%
* A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értékének meghatározása az aktuális kondíciók és feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, 2016. december 31-i szerződéskötési dátum és adott hónap 15-i elszámolási nap alapul vételével, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM aktuális mértékét a Lakossági hiteltermékek Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értékek táblázata tartalmazza

A kölcsön folyósítása

Pozitív hiteldöntést követően kollégáink Értesítő levelet küldenek az Ön részére, mely a kölcsön adatait tartalmazza. Az aláírt hitelkérelemi nyomtatvány – melynek hátoldala a Keretnövelő Személyi kölcsön általános szerződési feltételeit tartalmazza – és az Értesítő levél együtt képezik a kölcsönszerződést. Így Önnek nem kell még egyszer befáradni Bankunkhoz.
A kölcsön folyósítására a hiteldöntés alapján 2 munkanapon belül kerülhet sor.
Az MKB Keretnövelő Személyi kölcsönt az Ön MKB-nál vezetett azon forint alapú bankszámlájára folyósítjuk, amelyet az MKB Keretnövelő Személyi kölcsön szerződés megkötésével egyidejűleg nyit meg a Bank.

A Személyi Kölcsön folyósítása a folyószámlahitel folyósítását is jelenti, hiszen a folyósított Személyi Kölcsön használható fel folyószámlahitelként, a folyósítást követő 3 hónapig.

A kölcsön törlesztése

A folyósított kölcsönt Ön az alábbi módon törleszti:

A folyósítást követő első három hónapban az Ön által igénybe vett kölcsön folyószámlahitel igénybe vétele, amelynek visszafizetése (törlesztése) úgy történik, hogy az Ön bankszámlájára, amelyre a folyósítás megtörtént, érkező jóváírás azonnal a fennálló hiteltartozása törlesztésére fordítódik, függetlenül attól, hogy e jóváírás átutalással vagy készpénzbefizetéssel valósult meg. A hiteltörlesztés összegével a hitele azonnal feltöltődik, és ismételten az Ön rendelkezésére áll.

A folyósítást követő 3 hónap elteltét követő napon a Bank megállapítja, hogy az Ön rendelkezésére tartott hitelből mekkora összeget használt Ön fel, kiszámítja az ezen összeg alapján esedékes kamatot

*Amennyiben a folyósított hitelből az Ön által felhasznált összeg a 3 hónapos időtartam végén nem éri el a 10.000, -Ft-ot, a tartozás megfizetése a lejárat napján egy összegben esedékessé válik.

A visszafizetés időtartama a Személyi Kölcsön szerződésben jóváhagyott teljes összegtől függően minimum 9, maximum 12, 18 vagy 24 hónap. A törlesztőrészlet minden hónapban azonos összeg.

A kölcsön igénylése

Az igényléshez szükséges hitelkérelmi nyomtatványt bármely MKB bankfiókban rendelkezésére bocsátjuk, vagy letöltheti a Letöltések és linkek menüpontból.

Csoportos hitelfedezeti életbiztosítás

Az Ön és családja biztonsága érdekében az MKB Folyószámlahitelhez, Csoportos hitelfedezeti életbiztosítás kapcsolódik, melynek díját az MKB állja. Önnek nem kell mást tennie, mint aláírni a csatlakozó nyilatkozatot, és automatikusan egy kockázati életbiztosításhoz jut, melynek részleteit külön erre a célra készített Tájékoztatónk tartalmazza.

error: Content is protected !!