Hitel bárlistásoknak jövedelemigazolás nélkül

Hitel bar listásoknak jövedelemigazolás nélkül >>> így igényelheti !!!

Az ingatlanfedezetű személyi hitel jövedelemigazolás nélküli változata, amellyel akár 100 millió forintig igényelhető hitel. Az újfajta konstrukció egy kitűnő lehetőség az okos döntéshez azoknak, akik egyszerűen szeretnének hitelhez jutni és a hitel összegét bármilyen szabadon választott célra szeretnék fordítani. hitel-bar-listasoknak-jovedelemigazolas-nelkul

Törekvésünk,, hogy hatékonyan és rugalmasan feleljünk meg a piacon felmerülő igényeknek. A friss bejelentés is ennek az eredménye: júliustól bevezetésre kerül az ingatlanfedezetű személyi hitel jövedelemigazolás nélküli hitelkonstrukciója. A jövedelemigazolás nélküli finanszírozásban csak és kizárólag az ingatlanfedezetű személyi hitel érintett.

Az új hitel bevezetésével lehetőséget adunk a hitelfelvevőknek tisztán fedezet alapú személyi hitel igénylésére. Ez a hitel elsősorban azok számára nyújt kedvező lehetőséget, akik a fedezetként felkínált ingatlanuk értéke alapján szeretnének hitelt felvenni egyszerűsített feltételekkel.
A most bevezetésre került új termék gyorsabb és kényelmesebb ügyintézést is jelent, hiszen nincs szükség az igénylő részéről jövedelemigazolásra, munkabérnek APEH által kiállított jövedelemigazolására. Az egyszerűsített hitel záloga, hogy az igényléskor csupán érvényes személyi igazolvánnyal, és lakcímkártyával kell bemenni irodáinkba, ahol kitöltjük a kölcsönigénylő nyomtatványt.

Akár 100 millió forintos hitelösszeget minden devizabelföldi személy igényelheti, ha megfelelő ingatlanfedezettel rendelkezik. A bank a következő ingatlanokat fogadja el fedezetként: társasházi lakás, családi ház, sorház, üdülő, hétvégi ház vagy lehet nyaraló is. Az ügyfél a jövedelemigazolás nélküli hitel összegét szabadon felhasználhatja, akár adósságrendezésre is.
Természetesen van lehetőségünk hitel kérelmünkkel akkor is pénzintézetekhez fordulni, amennyiben nem áll rendelkezésünk jövedelemigazolás. Hitelt felvenni jövedelemigazolás nélkül azonban az esetek döntő többségében drágább. Van azonban olyan helyzet amikor ez elkerülhetetlen. Ha nem áll rendelkezésünkre jövedelem igazolás, akkor az alábbiak szerint tudunk hitelt felvenni:

Friss  Kiderült mennyiért kapjuk az Orosz gázt, a lakosság pedig sokkal többet fizet érte!!!

Személyi Hitel jövedelemigazolás nélkül

A személyi hitel ezen formáját általában két okból választják. Egyrészt azért szeretnének személyi hitelt jövedelemigazolás nélkül felvenni, mert nem áll rendelkezésre a jövedelemigazolás, azaz nem felelnek meg az átlagos banki hitelfelvételi előírásoknak, vagy nem szeretnék jövedelmüket igazolni a hitelfelvételhez .
Személyi Kölcsön jövedelemigazolás nélkül

Általában 6, 12 vagy 24 hónapra lehetséges a személyi kölcsön felvétele. Jövedelemigazolás nélkül javasolt általában gyors lejáratú kölcsönt választani abban az esetben, ha a személyi kölcsön alacsony összegű. Magas jövedelemigazolás nélküli személyi kölcsön felvételéhez a 12 vagy 24 hónapos határidő megfelelőbb.

A hitelfelvétel buktatói – így szállunk ki jól a hitelből

Még mielőtt hitelt igényelnénk, gondoljuk át, mekkora összegre van szükségünk! Azt is gondoljuk át, mekkora önerőt tudunk összeszedni a kívánt fogyasztási cikk vagy ingatlan megvásárlásához, sőt gondoljunk arra is, kaphatunk-e családunktól, munkahelyünktől “ingyenes” kölcsönt, mert ezekkel jelentősen csökkenthetjük a hitel összegét.
Ugyanígy gondoljuk át azt az időszakot, ameddig a hitelt fizetni kívánjuk. A kisebb törlesztőrészlet szempontjából ugyan a minél hosszabb visszafizetési időszak a kedvezőbb, de egyrészt egy bizonyos idő után már nem nyerünk annyit a törlesztőrészlet-csökkenéssel, mint amennyivel tovább kell fizetni, másrészt pedig az első vagy második évben még mindig jó érzéssel fizetjük a hitelt az új autónk vagy lakásunk után, de ezt egy idő után megszokjuk, természetessé válik és így a hitel törlesztése egyre jobban elszakad a hitel eredeti céljától, már csak a havi fizetnivalót látjuk benne. Az ideális hitel ezért nem csak olcsó, de a lehető legrövidebb időszakra szól, amit még biztonsággal be tudunk vállalni.


error: Content is protected !!