Hitel bar listásoknak jövedelemigazolás nélkül

Hitel bar listásoknak jövedelemigazolás nélkül >>> így igényelheti !!!

Az ingatlanfedezetű személyi hitel jövedelemigazolás nélküli változata, amellyel akár 100 millió forintig igényelhető hitel. Az újfajta konstrukció egy kitűnő lehetőség az okos döntéshez azoknak, akik egyszerűen szeretnének hitelhez jutni és a hitel összegét bármilyen szabadon választott célra szeretnék fordítani. hitel-bar-listasoknak-jovedelemigazolas-nelkul

Törekvésünk,, hogy hatékonyan és rugalmasan feleljünk meg a piacon felmerülő igényeknek. A friss bejelentés is ennek az eredménye: júliustól bevezetésre kerül az ingatlanfedezetű személyi hitel jövedelemigazolás nélküli hitelkonstrukciója. A jövedelemigazolás nélküli finanszírozásban csak és kizárólag az ingatlanfedezetű személyi hitel érintett.

Az új hitel bevezetésével lehetőséget adunk a hitelfelvevőknek tisztán fedezet alapú személyi hitel igénylésére. Ez a hitel elsősorban azok számára nyújt kedvező lehetőséget, akik a fedezetként felkínált ingatlanuk értéke alapján szeretnének hitelt felvenni egyszerűsített feltételekkel.

A most bevezetésre került új termék gyorsabb és kényelmesebb ügyintézést is jelent, hiszen nincs szükség az igénylő részéről jövedelemigazolásra, munkabérnek APEH által kiállított jövedelemigazolására. Az egyszerűsített hitel záloga, hogy az igényléskor csupán érvényes személyi igazolvánnyal, és lakcímkártyával kell bemenni irodáinkba, ahol kitöltjük a kölcsönigénylő nyomtatványt.

Akár 100 millió forintos hitelösszeget minden devizabelföldi személy igényelheti, ha megfelelő ingatlanfedezettel rendelkezik. A bank a következő ingatlanokat fogadja el fedezetként: társasházi lakás, családi ház, sorház, üdülő, hétvégi ház vagy lehet nyaraló is. Az ügyfél a jövedelemigazolás nélküli hitel összegét szabadon felhasználhatja, akár adósságrendezésre is.

Természetesen van lehetőségünk hitel kérelmünkkel akkor is pénzintézetekhez fordulni, amennyiben nem áll rendelkezésünk jövedelemigazolás. Hitelt felvenni jövedelemigazolás nélkül azonban az esetek döntő többségében drágább. Van azonban olyan helyzet amikor ez elkerülhetetlen. Ha nem áll rendelkezésünkre jövedelem igazolás, akkor az alábbiak szerint tudunk hitelt felvenni:

Személyi Hitel jövedelemigazolás nélkül

A személyi hitel ezen formáját általában két okból választják. Egyrészt azért szeretnének személyi hitelt jövedelemigazolás nélkül felvenni, mert nem áll rendelkezésre a jövedelemigazolás, azaz nem felelnek meg az átlagos banki hitelfelvételi előírásoknak, vagy nem szeretnék jövedelmüket igazolni a hitelfelvételhez .

Személyi Kölcsön jövedelemigazolás nélkül

Általában 6, 12 vagy 24 hónapra lehetséges a személyi kölcsön felvétele. Jövedelemigazolás nélkül javasolt általában gyors lejáratú kölcsönt választani abban az esetben, ha a személyi kölcsön alacsony összegű. Magas jövedelemigazolás nélküli személyi kölcsön felvételéhez a 12 vagy 24 hónapos határidő megfelelőbb.

A hitelfelvétel buktatói – így szállunk ki jól a hitelből

Még mielőtt hitelt igényelnénk, gondoljuk át, mekkora összegre van szükségünk! Azt is gondoljuk át, mekkora önerőt tudunk összeszedni a kívánt fogyasztási cikk vagy ingatlan megvásárlásához, sőt gondoljunk arra is, kaphatunk-e családunktól, munkahelyünktől “ingyenes” kölcsönt, mert ezekkel jelentősen csökkenthetjük a hitel összegét.

Ugyanígy gondoljuk át azt az időszakot, ameddig a hitelt fizetni kívánjuk. A kisebb törlesztőrészlet szempontjából ugyan a minél hosszabb visszafizetési időszak a kedvezőbb, de egyrészt egy bizonyos idő után már nem nyerünk annyit a törlesztőrészlet-csökkenéssel, mint amennyivel tovább kell fizetni, másrészt pedig az első vagy második évben még mindig jó érzéssel fizetjük a hitelt az új autónk vagy lakásunk után, de ezt egy idő után megszokjuk, természetessé válik és így a hitel törlesztése egyre jobban elszakad a hitel eredeti céljától, már csak a havi fizetnivalót látjuk benne. Az ideális hitel ezért nem csak olcsó, de a lehető legrövidebb időszakra szól, amit még biztonsággal be tudunk vállalni.

27 Comments on "Hitel bar listásoknak jövedelemigazolás nélkül"

 1. En szeretnék gyors szemelyi kolcsont felvenni

 2. szép napot.hitelre lenne szükségem.jövedelmem van,ingatlant szeretnék vásárolni,de bár listás vagyok.

 3. Jonapot ingatlant szeretnek vasarolni de bar listas vagyok hogy lehet igenyelni

 4. Ingatlant szeretnék vásárolni de bár listás vagyok,hogyan todok föl venni kölcsönt ?

 5. Jó estét!
  Hitelt szeretnék felvenni minnél hamarabb! 🙂

 6. Hitelt szeretnék fel venni de bár listas vagyok.

 7. Szeretnék gyors hitelhez jutni de mindenhol elutasítás van.kérném a gyors segítséget ,előre is köszönöm

 8. KHR es vagyok,m !!!! Lakást szeretnék venni kérem a tájékoztatásukat!!!! Köszönöm

 9. Szép jó napot kívánok! Szeretnénk vásárlásra szeretnénk felvenni hitel!Lehetséges? Előre is köszönöm

 10. Jonapot.szabad felhasznalasu hitelt szeretnek de barlistas vagyok 115000kapok.lehetseges hogy hitelhez jusak?

 11. 60 éves vagyok rokkantsági ellátást kapok bárlistás vagyok személyi kölcsönt szeretnék fel venni hol kaphatok.

 12. Barlista eseten tudok e szemelyikolcsont igenyelni?

 13. Hitelt szeretnék felvenni 70 évesen, nyugdíjra, de még március 10-ig bárlistás vagyok. Tetőszerkezet megépítésére 500.000,- Ft-ra lenne szükségem. Lehetséges?

 14. hitelt szeretnék családi ház vásárlásához,jövedelmem van de bár listás vagyok,bármilyen segitséget meghalgatok,köszönöm krisztina

 15. Jó napot kívánok BAR listán vagyok adósságrendezésre szeretnék hitelt felvenni állandó jövedelemmel rendelkezek.

 16. lakast szeretnek vasarolni

 17. Üdvözletem
  Bár listás vagyok,hogyan tudnék hitelt elvenni? minimálbéres vagyok mennyi a plafon amit kaphatok nekem már 500 és 1m között is nagy segítség lenne
  Köszönettel

 18. Jó estét!BAR listán vagyok és hitelt szeretnék felvenni!Rendszeres havi jövedelemmel rendelkezek!

 19. hitel szeretnék felvenni aktiv báros vagyok 37 éves rokkantsági ellatást kapok

 20. Jonapot hitelre lene szükségem házfelujitás miat de bárlistán vagyok de van redszeres jövedelmem

 21. Hitelre lenne szükségem házat szeretnék vásárolni és a ház lenne a fedezet

 22. 200000 ft ra lenne szükségem s.o.s ben mert el kell hagynom az házat mert elárverezték.van hova menem de sajnos a költözésre nincs.kérem a segitséget mert nem szeretném megvárni hogy kiszorják a holminkat. Hitel szeretnék felvenni!

 23. Jó napot engem is érdekelne a hitel sajnos Bárlista vagyok .
  Hol lehet igényelni ezt a hitelt? Milyen papírok kellenek hozzá??
  Előre is köszönöm!! Várom a válaszát

 24. Jonapot! Ingatlant szeretnék vásárolni! Rendszeres jövedelmem van! Bár listán vagyok sajnos! Hol tudnék hitelt felvenni??

 25. Üdvözlet! Hitelre lenne szükségem munkáltatói igazolás nélkülire, jövedelmemet Cibes devizaszámlára érkező munkabérrel tudom igazolni, (decemberben 86e., novemberben 150-200), nem vagyok bár listás, ilyen feltételekkel mekkora összeget kaphatok gyorsan?
  A másik kérdésem, családtagomnak nincs jövedelme, bár listás, de saját ingatlanja van. Ez esetben mik a feltételek?
  Köszönettel!

 26. Jó napot lakás vásárlásra szeretnék hitelt sajnos önerőm nincs lehetséges így a hitel.Mielőbbi válaszát előre is köszönőm Tóth Szandra.

 27. Jónapot a hitel felöl szeretnék érdeklödni. Elöre is köszönőm.

Leave a comment

error: Content is protected !!