Brutális nyugdíjkorhatár emelés jöhet!!! Erre készülj:

Itt az új Nyugdíjkorhatár – Orbán Viktor nyilatkozott, a nyugdíj korhatárt 70 évre emelnék meg 2022-től Gyurcsányék ha ők lesznek kormányon >>> Nem Orbán Viktor a ludas most….

NYERJ MOST 100 EZER FORINTOS BANKKÁRTYÁT!!! INGYENES REGISZTRÁCIÓ ITT

MEGRENDÍTŐ NYÍLT LEVÉLBEN ÜZENT A MAGYAR NYUGDÍJASOK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE A KORMÁNYNAK A MEGEMELNI TERVEZETT NYUGDÍJKORHATÁR MIATT! – KÉRJÜK OSSZÁTOK MEG EZT, HOGY MINÉL TÖBB EMBERHEZ ELJUTHASSON!

Már mi is többször beszámoltunk róla, hogy a kormány nagy erőkkel készíti elő azt a törvényjavaslatot, mely szerint a nyugdíj korhatárt 70 vagy 72 évre emelnék meg a baloldaliak.

Mindezt azzal indokolják, hogy ez az emberek és Magyarország jövőjét szolgálja majd. Sokat várnak ettől a korhatár emeléstől, ám úgy akarnak dönteni, hogy emberek ezreinek véleményét hagyják figyelmen kívül. Ez ellen emelte fel a szót és tiltakozik a Magyar Nyugdíjasok Egyesületének Országos Szövetsége és még sok ezer hamarosan a nyugdíjához közeledő jelenleg még aktívan dolgozó ember.

GYORSKÖLCSÖN MÉG MA! BÁRLISTÁSOKNAK IS: KATTINTSON IDE

“Tisztelt Magyarország polgárai! Egyszerűen nem hagyhatjuk, hogy a beleegyezésünk nélkül döntsenek sorsunkról! Ilyen egy demokratikus országban sem megengedett! Ezennel kérnék meg minden jóérzésű magyar embert, fogjunk össze és állítsuk meg a kormányt, hogy ezen ember és nyugdíjas ellenes törvényüket ellehetetlenítsük!

Kedves facebookon jelenlévő nyugdíjas társaim! Kérjük osszátok meg ezt a bejegyzésünket, hogy minél több emberhez eljuthassék!” – Fogalmazott a Magyar Nyugdíjasok Egyesületének Országos Szövetségének elnöke.

– Ha felelős magyar emberként egyetértetek a fentiekkel, akkor Kérjük osszátok meg ezt a bejegyzésünket, hogy minél több emberhez eljuthasson!

error: Content is protected !!