Átverés!!! Figyelem!!! Telefonos trükkel verik át a nyugdíjasokat, nyereményt ígérnek nekik >>>

Átverés!!! Figyelem!!! Telefonos trükkel verik át a nyugdíjasokat, nyereményt ígérnek nekik >>>

Tegnap délután csörgött a nagymamám telefonja. Egy férfi volt, aki közölte, hogy ENNEK a magyar mobilszolgáltatónak a nevében telefonál és a mama több tízezer forintot nyert – Ami ezután történt, arról mindenkinek tudnia kell, mert ők is veszélyben lehetnek! Osszátok!

Tegnap délután felhívták a nagymamámat egy privát számról. Miután felvette, egy férfi mutatkozott be, hogy a T-mobiltól van, és rögzíti a beszélgetést. A leghangosabbra van állítva a készüléke, ezért én is mindent hallottam amit beszélgettek. Már az elején nem értettem miért péntek délután keresnek valakit.

Szóval! A fiatalember kedves hangon elmondta, hogy most indult egy játék, ahol egy Opel személygépkocsit lehet nyerni, aminek a sorsolásán a hívószám alapján részt vett a nyagymamám. Utána közölte azt is, hogy nyert 75 ezer Ft-ot, és legyen szíves megadni a számlaszámát.

Ezen a ponton átvettem a készüléket a nagyimtól és visszakérdeztem, hogy a hívásrögzítést hogyan vagy hol lehet elérni. Meg is adta a szükséges információkat, majd azt kérdezte, hogy mikor tud valaki elmenni egy bank automatához, ami azért egy elég furcsa kérés valljuk be.

Így hát azt mondtam, hogy előbb utána kérdezek a T-mobil központi számán, hogy pontosan mi is ez a játék, és mik a feltételek. Erre azt a választ adta, hogy ilyenkor csak dominó kártyás ügyintézés van, ezért ne azt hívjam, hanem a beszélgetés elején megadott számon tudom később elérni, és ha átgondoltam, akkor telefonáljak.


Miután leraktam, rögtön tárcsáztam a T-mobilt, ahol közölték, hogy semmi ilyen nyereményjáték nincs, és adjam meg amit tudok, hogy eljárást indíthassanak. Aztán nem sokkal később megint telefonált a cs**ó, akit kedves szavakkal küldtem el melegebb vidékre.

Nagyon ajánlom, hogy vigyázzon mindenki az ilyen hitelesnek tűnő cs**ókkal, és szóljon az idősebbeknek is, hogy SOHA, DE SOHA NEM DŐLJENEK BE EZEKNEK!!!

Osszátok, hogy mindenki tudjon erről a csalási trükkről!

error: Content is protected !!