ORBÁN VIKTOR BEJELENTETTE: HÉTFŐTŐL FEBRUÁR 1-TŐL EZEKET A VÉDEKEZÉSEKET VEZETIK BE A KORONAVÍRUS MIATT:

ORBÁN VIKTOR BEJELENTETTE: HÉTFŐTŐL FEBRUÁR 1-TŐL EZEKET A VÉDEKEZÉSEKET VEZETIK BE A KORONAVÍRUS MIATT:

Orbán Viktor elmondta:

Jövő hét elejétől megkezdődik a regisztrációalapú oltás. Aki regisztrált, megkapja a vakcinát.

A miniszterelnök azt nyilatkozta, hogy ő maga is beoltatja majd magát, ha sorra kerül, ő a kínai vakcinában bízik a legjobban. Arra a kérdésre, hogy választhatunk-e a vakcinák közül, így reagált: szeretne már ott tartani, hogy dönthessünk az oltóanyagok között.

Hozzátette: ha lesz kínai vakcina, húsvétkor új helyzetben találhatjuk magunkat. Szerinte ez lehet az a legkorábbi időpont, amikor el lehet gondolkodni a korlátozások majdani enyhítéséről. Erre is többféle megoldás lehet a radikális nyitástól a fokozatos, több lépcsőben történő feloldásig. Azt is elképzelhetőnek tartja, hogy más szabályok vonatkoznának a beoltottakra:

Akik már védettek, azokra más szabályok vonatkozhatnak, mint azokra, akik még nem kapták meg a vakcinát. De ezekkel a kérdésekkel egyelőre nem kell foglalkozni, a legfontosabb az, hogy legyen vakcina. Márpedig választani nyugati és keleti vakcina közül akkor lehet, ha van.

A legkevésbé az számított, hogy mit mondtak a nemzetközi szervezetek a tilalmak feloldásáról. A járványnak olyan kérdései vannak, amelyek lokálisak, tehát itt vannak velünk, nekünk kell döntenünk a korlátozásokról – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió péntek reggeli műsorában. A miniszterelnök kiemelte: ne áldozzuk fel azt a három hónapos eredményt, amelyet elértünk.

CSALÁDI PÓTLÉKOSOK FIGYELEM: 6 HÉT UTÁN ÚJRA JÖN PÉNZ >>>

Fájó szívvel kellett igazat adnom a járványügyi szakértőknek. Ha túl korán mozdítjuk el a korlátozásokat, akkor semmibe hullik, amit együtt elértünk három hónap alatt

– mondta a miniszterelnök. Orbán Viktor szerint most a vakcinabeszerzésen kell gondolkodni, mert nem tudjuk, hogy a harmadik hullám hogyan szabadul el a környezetünkben.

CSALÁDI ADÓKEDVEZMÉNY: EZT KELL TUDNI A CSALÁDOKNAK:MEGNÉZEM >>>>

error: Content is protected !!