Site icon Hitel fórum – családi pénzügyek

Hivatalos bejelentés a Kormánytól: Ismét árstopot vezetnek be ezekre a termékekre Magyarországon!

Hivatalos bejelentés a Kormánytól: Ismét árstopot vezetnek be ezekre a termékekre Magyarországon!

Hivatalos bejelentés a Kormánytól: Ismét árstopot vezetnek be ezekre a termékekre Magyarországon! Mutatjuk az árakat:

Friss mai hírek >>

Ismét ársapkát húznak augusztus 20-án az ünnepi rendezvényeken a sörökre és a pálinkákra. A többnapos ünnepi rendezvénysorozat augusztus 17-én, szombaton kezdődik, és augusztus 20-án a tűzijátékkal ér véget. A szervezők elárulták, hogy idén bőven a piaci ár alatt tartják az italokat.




Az ársapkát a Szent István-nap logójával ellátott termékekre terjesztik ki, ezek a termékek a következő árakon futnak majd augusztus 17–20. között:





Az infláció láthatóan elérte az augusztus 20-i ünnepségeket is, de látható, hogy az árak így is messze a piaci ár alatt vannak. A 2023-as rendezvényeken a sör például még 350 forint volt, az ásványvíz pedig 190 forint.

A közönség az augusztus 20-i ünnepségeken kóstolhatja meg először a 2024-es év ország tortáját. A zsűri az idei évben a váci Édes Vonal cukrászda Mákvirág nevű tortáját találta a legjobbnak. A cukormentes versenyben a Zöld Málna torta ült fel a dobogó csúcsára.

Kiszivárogtak a Sziget árai: mutatjuk az itallapot

A sörök ára mintegy száz forinttal emelkedett tavalyhoz képest, a röviditaloké pedig még ennél is kevesebbel. A koktélok ismét három- és négyezer forint körül mozognak.

Exit mobile version