VÉSZJELZÉS!!! IDŐSEK, BETEGEK, SZÍVGYÓGYSZERT SZEDŐK FIGYELEM!!! Ezt az időjárást megsínyli az egészségünk: 15 fokot is változhat a hőmérséklet egyik óráról a másikra A HÉTVÉGÉN! ERRE KÉSZÜLJ! >>>

VÉSZJELZÉS!!! IDŐSEK, BETEGEK, SZÍVGYÓGYSZERT SZEDŐK FIGYELEM!!! Ezt az időjárást megsínyli az egészségünk: 15 fokot is változhat a hőmérséklet egyik óráról a másikra A HÉTVÉGÉN! ERRE KÉSZÜLJ! >>>

Szombaton az ország legnagyobb részén párás, ködös lesz a reggel. Napközben napos idő várható, melyet csak a több helyen megnövekvő fátyolfelhők zavarhatnak meg. Esni továbbra sem fog. Nyugaton, északnyugaton élénk, olykor erős lesz a déli-délkeleti szél. A legmelegebb órákban 12-18 fokot mérhetünk az Időkép szerint.

Vasárnap is ködös reggelre, sokfelé napos délutánra számíthatunk. A Dunántúlon élénk, néhol erős lökések kísérhetik a déli, délnyugati szelet. Délután 13 és 19 fok közötti maximumok ígérkeznek.

További napok előrejelzése:

Hétfőn délelőtt a pára, köd fokozatosan feloszlik, de helyenként még maradnak tartósan ködös tájak. A napsütést kisebb felhősödés zavarhatja, csapadék nem várható. Délután helyenként, főleg északkeleten és nyugaton még maradhatnak ködfoltok, másutt kissé felhős lesz az ég, több órára kisüt a nap, csapadék nem alakul ki. Mérsékelt, kissé élénk lesz a délkeleti, déli szél. Kora délután 14, 20 fok várható.
Kedden helyenként tartósan megmarad a köd, másutt több órára kisüt a nap, csapadék nem várható. Megélénkül a délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14, 19 fok között alakul.
Szerdán kisebb területeken megmarad a reggelre képződött köd, másutt változóan felhős lesz az ég, számottevő csapadék nem alakul ki. Változó irányú szél lesz. 12, 17 fokra melegszik a levegő.
Csütörtökön kisebb területeken megmaradhat a reggelre képződött köd, másutt kissé felhős lesz az ég, több órára kisüt a nap, csapadék nem várható. A keleti szél mérsékelt lesz. 10, 15 fok között tetőzik a hőmérséklet.
Pénteken kisebb területeken megmaradhat a reggelre képződött köd, másutt kissé felhős lesz az ég, több órára kisüt a nap, csapadék nem várható. A szél mérsékelt lesz. 10, 15 fokra számíthatunk.
Szombaton kisebb területeken megmaradhat a reggelre képződött köd, másutt kissé felhős lesz az ég, több órára kisüt a nap, csapadék nem várható. A szél mérsékelt lesz. 9, 14 fokra számíthatunk.

error: Content is protected !!