Vége!!! Megszűnik az Erzsébet-utalvány

2019 végéig válthatók be az Erzsébet-utalványok – közölte az Erzsébet Utalványforgalmazó (EU) Zrt. a honlapján. A jelenleg forgalomban lévő érvényes (papíralapú vagy elektronikus) utalványokat a mintegy 60 ezer elfogadóhelyen használhatják fel az utalványbirtokosok a lejárati időn belül, legkésőbb 2019. december 31-ig. Erzsébet-utalvány 2019 januárjától nem rendelhető.

A Cafeteria-utalványok kivezetéséről nyáron döntött a kormány, egyedül a Szép-kártya marad elérhető.

Menetrend

A 2018. december 17-27-e között a cég bankszámláján jóváírt papíralapú Erzsébet-utalványok szállítására vonatkozó megrendeléseket az EU Zrt. folyamatosan legyártja, és továbbítja a kézbesítő cégek felé.

A cég bankszámláján 2018. december 27-én jóváírt Erzsébet-utalvány Plusz kártya feltöltéshez kapcsolódó megrendelések teljesítése (kártyafeltöltés) legkésőbb 2018. december 28-án, reggel 8 óráig megtörténik. 

Erzsébet-utalvány Plusz kártya gyártására vonatkozó megrendelést az EU Zrt. csak akkor teljesíti, ha azokat feltöltésekkel együtt rendelték meg, és a rendelés ellenértéke december 27-én a cég bankszámláján jóváírásra került.

A forgalmazó  csak azokat a megrendeléseket teljesíti, amelyek ellenértéke legkésőbb 2018. december 27-ig is beérkezett a bankszámlájára. Az ezt követően jóváírt összegeket visszautalják a megrendelőnek.

error: Content is protected !!