Váratlan bejelentést tett a Lidl – Minden vásárló figyeljen!

Váratlan bejelentést tett a Lidl – Minden vásárló figyeljen!

A Lidl tovább folytatja az élelmiszer-infláció csökkentésére irányuló erőfeszítéseit. Most pedig a péksütemények és a baromfihúsok áraiban jelentős csökkentéseket hajtott végre.
Az áruházlánc hosszú távra tervezi a kedvezményes árak fenntartását, és az év eleje óta több mint 600 termék árát csökkentette.

A Lidl az élelmiszer-infláció csökkentésének jegyében folytatja árcsökkentési programját, amely most a péksüteményeket és a baromfihúsokat érinti. A magyar friss baromfihúsok nagy részének ára tartósan csökkent, a péksütemények közül pedig több tucat termék lett elérhető kedvezőbb áron.Az árcsökkentési program részeként a Lidl már több száz termék árát mérsékelte, és a vállalat a kedvezőbb beszerzési lehetőségekből eredő árelőnyeit továbbra is átadja a vásárlóknak. A kormányzati törekvésekkel összhangban a vállalat a magyarországi élelmiszer-infláció leküzdésén dolgozik.

A baromfihúsok árcsökkentése érinti a pulykamellt, a pulykacombfilét, a pulykaszárnyat, a pulykanyakat, a pulykazúzát, a pulykamájat, a pulyka darálthúst, a csirkemájat, a csirkenyakat, a csirkezúzát, a csirke levescsomagot, a csirke alsó- és felsőcombokat, a csirkecombfilét, a kacsacombot és a kacsamellfilét.

Az árcsökkentésnek köszönhetően ezek a termékek akár 10% kedvezménnyel is elérhetők lesznek. A Lidl hangsúlyozza, hogy az árcsökkentés érinti a magyar konyha alapjait, és hozzájárulhat az egy főre jutó éves vadhúsfogyasztás növekedéséhez.A péksütemények között az árcsökkentés érinti a kovásszal készült vekniket, rozsos és tökmagos kenyeret, túrós táska és vajas fonott kalács is. Néhány péksütemény esetében akár 15% -os árcsökkenés is tapasztalható. A kínálatban szerepel a szénhidrátcsökkentett vekni és baguett is, amelyek a speciális étrendet követőknek szóló termékek közé tartoznak.

A Lidl további kedvezményeket is kínál vásárlói számára, beleértve a “Többet adunk” akciókat, ahol a kötelező 15% helyett 20-50% kedvezménnyel vásárolhatnak a termékekből. A digitális hűségprogram felhasználói hetente további 10-12 kedvezményre jogosító kupont és egyéb kedvezményeket kapnak, így csökkenthetik a bevásárlások költségeit.

A Lidl elkötelezett amellett, hogy fenntartja a kedvező árakat, és továbbra is támogatja a vásárlókat a megfizethető élelmiszerbeszerzésben. A vállalat folyamatosan dolgozik azon, hogy a kínálatában szereplő termékek minősége és ára megfeleljen a vásárlók igényeinek és az aktuális piaci körülményeknek.error: Content is protected !!